Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sejerøvej 39, Skamlebæk, 4540 Fårevejle

Så vi tør godt hviske, at sommerhuset er nyt...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:4.495.000 DKK
  • Ejerudgift:3.483 DKK
  • Boligareal:127 m2
  • Grundareal:1.817 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2021

Så vi tør godt hviske, at sommerhuset er nyt...

I sommerhusenes himmerige er der prestige i at være sommerhus i bugten mellem Ordrup Næs og Sjællands Odde. Nå ja, bugten kendes vel bedst som Sejerø Bugt, eller bugten med de bedste, børnevenlige sandstrande på Sjælland, eller bugten med det klareste vand, som altid er i bevægelse, altid rent. Geologer og lycrabrumbasser på racercykler vil nok pege på det kuperede istidslandskab med bakker så interessante, at Tour de France da lige måtte forbi på vej til Paris. Istidsnaturen her i Odsherred er for Sjælland, hvad klaveret er for et orkester: det fineste og smukkeste instrument på scenen.

Sommerhuset på Sejerøvej 39 ligger bare 400 meter fra sandstranden i Sejerø Bugt. Det er ikke mere end lidt over et år siden, det stod færdigt, så vi tør godt hviske, at det er nyt. Det er på 127 m2 og ligger på en 1.817 m2 stor naturgrund. Kvarteret er en tidligere plantage, så her er grønt, frodigt og stille og roligt. Huset er et klassisk, sort træhus med hvide sprossevinduer, pivlækkert er det med åbent til kip og masser af plads til familien med børn og venner på besøg. Sejerøvej er en stille grusvej, ikke meget trafik. Kun de lokale går eller cykler frem og tilbage til stranden. Indkøb er den lokale købmand i Ordrup. Men Asnæs er en biltur på 10-12 minutter, noget mindre til Fårevejle. Kårup skov byder alle velkommen, til at udforske dens muligheder, hvad enten det er gå ben eller mountainbike.

Postadressen er Fårevejle, som ligger bare en time fra København. Vi er tæt på Veddinge Bakker som af UNESCO er udnævnt til geopark. UNESCO er en organisation under FN, og det højeste formål med geoparkerne på kloden er at bidrage til fred. Geoparkerne er derfor steder, hvor den særlige geologi danner grundlag for kulturel, social og økonomisk udvikling. Geoparkerne er ikke fredninger, de er som UNESCOs verdensarvskonvention motorer for bæredygtig udvikling af verdens landdistrikter.

Bestil salgsmateriale

Sejerøvej 39, Skamlebæk, 4540 Fårevejle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg