Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sdr. Jagtvej 60, 2970 Hørsholm

En udsigt, man normalt skal langt ud på landet efter...

Åbent hus 4. Dec kl. 11:00-15:00
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:13.800.000 DKK
 • Ejerudgift:8.178 DKK
 • Boligareal:173 m2
 • Grundareal:1.135 m2
 • Kælder:90 m2
 • Værelser:6
 • Garage:35 m2
 • Byggeår:2004
 • Energimærke:
  B

En udsigt, man normalt skal langt ud på landet efter...

Hørsholm har en særlig historie om en kongelige affære mellem Caroline Mathilde og Struensee på Hirscholm Slot. Det blev kaldt skammens slot og demoleret i 1810 for at give plads til Hørsholm Kirke. Den står der endnu, kirken, på den absolut smukkeste beliggenhed på egen ø i Hørsholm. En dansk folkekirke med slotspark i eget paradis.

Ikke langt fra kirken står et meget charmerende, sort træhus med sprossevinduer på Søndre Jagtvej. Det er bygget i 2004, er på 173 m2 + 90 m2 kælder, og vi skal lige hilse og sige, at her er en udsigt, som man normalt skal langt ud på landet efter. Mageløs er den, udsigten, det er slet, slet ikke til at forstå, at vi er i Hørsholm. Marker, sø, skov og langhårede køer, der står og græsser, som var vi midt i et landskabsmaleri fra guldalderen. Grunden er på 1.135 m2. Det er et meget velholdt hus lige til at flytte ind i.

Hørsholm en populær by med gode skoler, indkøbscenter, et berømt supermarked og det maritime miljø med gode caféer og restauranter i Rungsted Havn i den dybe baghave. For børnefamilien er skoler og institutioner kun en kort cykeltur. Skolerne i Hørsholm er kåret som Danmarks bedste. Ikke bare på trivsel, men også på faglighed. Fra Hørsholm tager turen til København 20 minutter i bil, og det samme i tog fra Rungsted Station. Fra byen er der direkte adgang til naturområder som skov, kyst og strand. Hørsholm gør sig umage, fordi den gerne vil være det bedste sted at vokse op i Københavnsområdet.

Bestil salgsmateriale

Sdr. Jagtvej 60, 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg