Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sdr. Jagtvej 58, 2970 Hørsholm

Et hus, der har gået catwalk i kategorien fantastiske boliger...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:15.000.000 DKK
 • Ejerudgift: 7.136 DKK
 • Boligareal:183 m2
 • Grundareal:1.182 m2
 • Kælder:49 m2
 • Værelser:4
 • Carport:17 m2
 • Byggeår:1958
 • Energimærke:
  C

Et hus, der har gået catwalk i kategorien fantastiske boliger...

Hørsholm har en særlig historie om en kongelige affære mellem Caroline Mathilde og Struensee på Hirscholm Slot. Det blev kaldt skammens slot og demoleret i 1810 for at give plads til Hørsholm Kirke. Den står der endnu, kirken, på den absolut smukkeste beliggenhed på egen ø i Hørsholm. En dansk folkekirke med slotspark i eget paradis.

Sdr. Jagtvej begynder ved Hørsholm kirke og munder ud i Rungsted Hegn. Og som ét af de sidste huse mod skoven har huset i nummer 58 en af de bedste udsigter i Hørsholm. Et fantastisk panorama over sø, enge, marker og skov, det bliver ikke meget bedre. Det var det, arkitekten Mikael Ree så i 1958, da han tegnede huset til sig selv. Det blev med det samme præmieret, og efter at den nuværende ejer med hjælp fra arkitekten Mikkel Westfall lod huset gennemgå en total modernisering i 2011, har det gået catwalk i kategorien fantastiske boliger i boligreportager i både ind-og udland. Det er et moderne hus med respekt for historien og den prisvindende arkitektur.

Håndstrøgne mursten, stemning, varme og New Yorker vibe, varme i gulvet under de gennemgående polerede betongulve, hvidt minimalistisk, grebsløst køkken og indbyggede træskabe i lys ahorn, antracitgrå vinduesrammer som skaber en smuk indramning af den vidunderlige udsigt.Et stort soveværelse med skabsvæg og et skulpturelt badekar. Det er et hus, som med store rum på forskellige niveauer åbner sig mod naturen. Nuværende kunstatelier er gravet flere trin ned med store foldedøre til lys atriumgård, et skønt rum med mange muligheder og højt til loftet. Åben adgang til god kælder med skønt vaskerum, mulighed for træningsrum, gæsteværelse, hobbyrum, kontorplads, vinkælder og opbevaring.

Det er et hus på 232 etagemeter, og det hele ligger på en 1.182 m2 mageløs grund med en udsigt, man normalt skal ind i et guldaldermaleri for at finde. Hørsholm en populær by med gode skoler, indkøbscenter, et berømt supermarked og det maritime miljø med gode caféer og restauranter i Rungsted Havn i den dybe baghave. For børnefamilien er skoler og institutioner kun en kort cykeltur. Skolerne i Hørsholm er kåret som Danmarks bedste. Ikke bare på trivsel, men også på faglighed. Fra Hørsholm tager turen til København 20 minutter i bil, og det samme i tog fra Rungsted Station.


Bestil salgsmateriale

Sdr. Jagtvej 58, 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Udforsk andre
Villaer til Salg

Grønnevang 5, Hørsholm

Villa

Grønnevang 5, Hørsholm

Pris

14.400.000 DKK

Boligareal

220 m2

Grundareal

1.524 m2

Værelser

5

Lars Nielsens Vej 12, Hørsholm

Villa

Lars Nielsens Vej 12, Hørsholm

Pris

6.995.000 DKK

Boligareal

138 m2

Grundareal

1.455 m2

Værelser

4

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Villa

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Pris

5.200.000 DKK

Boligareal

127 m2

Grundareal

819 m2

Værelser

4