Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sankt Jakobs Gade 9, 1. tv., 2100 København Ø

N’est-pas? Nej Jeppe, vi er på Østerbro ...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:15.700.000 DKK
  • Ejerudgift: 7.031 DKK
  • Boligareal:202 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1907
  • Energimærke:
    D

N’est-pas? Nej Jeppe, vi er på Østerbro ...

At vågne op som en moderne Jeppe på Bjerget i den smukkeste lejlighed i Sankt Jakobs Gade med franske Daniel Letz på restaurant Le Saint Jacques og Sankt Jakobs Plads lige om hjørnet, ja, med al den franskhed i kvarteret skulle man næsten tro, at et lille bid af Paris var flyttet hele vejen op til landsbyen Østerbro. N’est-pas? Nej Jeppe, det er vi såmænd ikke, vi er i kvarteret mellem Østerbrogade og Strandboulevarden, og med mor og far på Christaniacyklen med indkøbsposer og børn på ladet bliver det næppe mere Østerbrosk.

Sankt Jakobs Gade 9 er en af gadens smukke ejendomme bygget i 1907 i skønvirketiden mellem 1895 og 1920. Det var den periode, hvor stuk fik et nyt formsprog, lys og elektricitet blev prestige, hvor håndværk, udsmykning og detaljer fik plads i nye bygninger som en skideballe til industrialiseringen af håndværket, mod masseproduktion og dovenskab i byggeriet. Og det begynder allerede i opgangens entré. Lejligheden er på 202 m2 og står en hjørneejendom med al den charme, hjørnelejligheder er gjort af: Masser af udsigt, karnap med masser af lys, balkon, rum med skæve vinkler og spændende skygger.

Beliggenheden i København bliver ikke meget bedre. Østerbro er kvarteret med de bedste restauranter og caféer. Her er parisiske pladser forenet med landsbyens kultur med samvær og nærvær. Og så er det her, nogle af de store og bedste lejligheder i København ligger. Resten af København er lige om hjørnet. Det gælder restauranterne, caféerne og de lækre butikker, og det gælder kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater, skuespillet i Skuespilhuset, de grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have.

Bestil salgsmateriale

Sankt Jakobs Gade 9, 1. tv., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Frederik Ruhr Jensen
Kontaktperson

Frederik Ruhr Jensen
Ejendomsmægler MDE
frederik@eltoftnielsen.dk 20 91 58 79

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Lejlighed

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Pris

12.500.000 DKK

Ejerudgift

12.280 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

5

NYHED
Østbanegade 5, 2. tv., København Ø

Lejlighed

Østbanegade 5, 2. tv., København Ø

Pris

17.495.000 DKK

Ejerudgift

6.349 DKK

Boligareal

218 m2

Værelser

6