Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sandstien 8A, 3300 Frederiksværk

Nyt og pivlækkert

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:136 m2
  • Grundareal:2.661 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:2017

Nyt og pivlækkert

Med få kilometer til hinanden er Kikhavn, Liseleje, Frederiksværk, Asserbo og Tisvilde nogle af de mest populære sommerhusbyer på Sjælland. Turen til og fra København er så kort, at mange vælger at bo her hele sommeren og ofte også i skuldertiden, forår og efterår. De pendler frem og tilbage mellem arbejde og livet på landet. Naturen er stor og smuk med skove, søer og trolde i Troldeskoven i Tisvilde Hegn.

Mellem Frederiksværk og Tisvildeleje ligger et hus på Sandstien, som for kvarteret er et stort sommerhus på 137 m2. Det er et nyt sommerhus med mange soveværelser, og det er helt bevidst tænkt og bygget til den store familie. Er familien mindre, er her alle muligheder for at invitere venner til at blive natten over. Her er gulvvarme og al den komfort og isolering, der kommer med et nyt helårshus. Og så ligger det på en vej uden trafik, for vejen er blind med fredsskov på den ene side af vejen, så her kommer aldrig en nabo. Det gør rådyr og et rigt fugleliv til gengæld, de bruger al deres tid på at spise og er ikke spor generte. Huset ligger helt rigtigt på den 2661 m2 store og ugenerte grund med overdækket og åbne terrasser mod syd og vest. Grunden består af 2 matrikler, hvor den ene på 1375 m2 er udmatrikuleret og kan sælges fra. Park eller halv park, den nye ejer bestemmer selv.

Der er 10 cykelminutter til strandene i Kattegat, og 5 minutter til Arresø. Postnummeret er 3300 Frederiksværk. Kanalen i byen forbinder Roskilde Fjord med Arresø, men vi er på kanten af Tisvilde Hegn, et stort naturområde, der strækker sig langs Kattegatkysten fra Tisvildeleje til Asserbo og Liseleje. Det er en tilplantet plantage, fordi området omkring 1500 var hjemsøgt af en omfattende sandflugt.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg