Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sandstensvej 1, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Lyset, havet og himlen indenfor

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:6.500.000 DKK
  • Ejerudgift:4.789 DKK
  • Boligareal:224 m2
  • Grundareal:3.058 m2
  • Værelser:5
  • Garage:74 m2
  • Bygget/ombygget:1979/2009

Lyset, havet og himlen indenfor

Lyset, havet og himlen indenfor

Næsten helt ude på den yderste spids af Sjællands Odde, dér, hvor man bliver nødt til at gå tilbage, fordi man ikke kan komme længere, ligger et stort sommerhus på 1. parket helt ud til Kattegat. Det ligger så tilpas højt over havet, at selv om østenvinden kan finde på at buldre med pisk og smæld, er det altid en begivenhed at sidde inden for med sit på det tørre i brændeovnsvarmen og opleve, hvad den maritime natur også kan.

Med 224 m2 i boligareal er det et stort sommerhus. Herudover er der stor tilhørende garage, hvor der er yderligere 74 m2 med perfekte muligheder for at indrette anneks, da der allerede er badeværelse. Det er oprindeligt fra 1975, men har altid haft vokseværk og fik sin sidste tilbygning i 2014. Tydeligt er det, at arkitekt og nuværende ejer altid har været optaget af at invitere lyset, havet og himlen indenfor. På en almindelig flad stol kan man sidde overalt i huset og se bølgerne rulle ind på stranden. Dagens motion er en tur langs stranden helt ud til spidsen af Odden og hjem igen. 2 kilometer den ene vej, 2 kilometer den anden. Med en naturgrund på 3.058 m2 er der et stykke vej til naboen. Huset ligger helt uforstyrret på grunden.

Sjællands Odde er en af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Odde er den bestemte form af od, som i det ældre, danske sprog betød ’spids’. Så od og spids er en pleonasme, en gentagelse. Sjællands Odde var en gang en ø, men er i dag med i det Sjællandske fællesskab som nordvestkyst mellem Sejerø Bugt og Kattegat halvanden time fra solopgangene i København. Sommerhusene heroppe har de smukkeste solnedgange.

Bestil salgsmateriale

Sandstensvej 1, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Frederik Ruhr Jensen
Sagsbehandler

Frederik Ruhr Jensen
Ejendomsmægler MDE
frederik@eltoftnielsen.dk 20 91 58 79

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg