Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sandhagen 39, Kisserup, 4300 Holbæk

Måske var det hvalen Hvalborg, hvem ved...

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:121 m2
  • Grundareal:1.777 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10649

Måske var det hvalen Hvalborg, hvem ved...

Ingen ved med sikkerhed, hvor hvalen Hvalborg endte sine dage. Måske var det her i Kisserup, for i 2010 strandede en grindehval i strandkanten til sommerhuset på Sandhagen i Kisserup ved indsejlingen til Lammefjord. Nå, men alting har en ende ……., som Shu-bi-dua sang for mange år siden.

Hvis det var Hvalborg, ligger hun i dag på Zoologisk Museum i København, men sommerhuset ligger stadig ved strandkanten, hvor Lammefjord og Isefjord mødes. En sommerhusbeliggenhed som Sandhagen 39 kan ikke blive bedre. Punktum. Udsigten over fjorden og den maritime natur er mageløs, men fjordudsigten er ikke bare godt for sindet, vandet i fjorden er et eldorado for kajakfolket, for windsurfere, sejlbåde og lystfiskere, som i waders er ude med snøren efter ørred. Ja, en hyggetur på paddleboard bare 2 kilometer mod øst, så står man på øen Orø.

Sommerhuset er fra 2009, tegnet af arkitekt Karina Søgaard. Det er lykkedes at skabe et hus hvor ude- og inderum smelter smukt sammen. Der er tænkt over hver af de 121 m2, alle er de optimeret, planløsningen er ideel til familien, som ønsker fred og ro, natur og aktive oplevelser. Der er kik til fjorden fra stort set alle rum. Det er her, solen går ned, ikke bare i et hjørne, men så bredt som armene kan brede sig. Det hele ligger som et af de sidste i udstykningen, og der kommer ikke flere nogen steder, for sådan er det med matrikler ud til vandet i Danmark. Og så er det et velholdt sommerhus lige til at flytte ind i.

Der er ikke langt til skov og hundeskov med vandrestier. Indkøb er en tur på få kilometer til Daglig Brugsen i Udby. Holbæk ligger lige rundt om fjorden. Siden 1980erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og byen var blandt de fem hurtigst voksende i 0erne. Navnet kommer fra Den Hellige Bæk. Udløbet af bækken ligger vest for havnen og hedder Hulbæk.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg