Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sandgårdsvej 3, Høve Strand, 4550 Asnæs

Her er det godt at være ude med snøren

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:81 m2
  • Grundareal:1.237 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN7159

Her er det godt at være ude med snøren

Hornfisk og havørreder kan godt lide Høve Strand i Odsherred. Det er i hvert fald en strand, de oftere svømmer ind til, end så mange andre strande i Danmark. Derfor ligger nogle af de bedste fiskepladser i Odsherred. Ingen behøver derfor være erfarne lystfiskere, for at få en fisk på krogen.

Sommerhuset på Sandgårdsvej ligger 800 meter fra Høve Strand. Et klassisk sommerhusområde med ispinde og minigolf i nærheden. Det er et hyggeligt hus på 54 m2, et anneks på 27 m2 og en delvis overdækket terrasse. Det er bygget i 1977 på en 1.237 m2 stor grund. Hvis vejret ikke er til det, går vi jo bare indenfor, fortæller nærværende ejer. Det giver mening. For Høve Skov, stranden og naturen er de stemninger og oplevelser, familien kommer her for. Huset er et levehus med plads til sand under fødderne, et hus, hvor inde- og udeliv smelter sammen. Opvarmning er varmepumpe og brændeovn, som nemt varmer huset op hele året. Indkøb er en tur til Asnæs.

Høve er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Odsherred erkendt for nogle af de bedste badestrande i Danmark, og for sine mange gårdbutikker og boder med grøntsager fra jorden og bær fra buske og træer. Det ved de på de bedste restauranter i København. De kommer her for at fylde spisekammeret op.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg