Ryvangs Allé 22A, 1., 2100 København Ø

Unik og historisk bolig i hjertet af ambassadekvarteret...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:179 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1936
  • Energimærke:
    D

Unik og historisk bolig i hjertet af ambassadekvarteret...

Små 2 kilometer lang er den, Ryvangs Allé. Fra det ydre Østerbro begynder den som en inviterende sidevej til Strandvejen og fortsætter stort set i pipfugleflugt ned til Hellerup Station.
Kvarteret mellem Ryvangs Allé og Strandvejen i Hellerup er kendt for at være det kvarter, som Københavns Kommune med svanesang, elverstøv og lokkemad i begyndelsen af 1900-tallet fik driftige velhavere til at bygge villaer i størrelser, ingen havde set før. København ville gerne beholde de velhavende borgere i byen. Det blev så til Ryvangskvarteret eller Ambassadekvarteret, som det også kaldes. For mange af ejendommene så store og repræsentative, at selv en stor familie har svært ved at finde hinanden. Og så giver det god mening at bygge dem om til lejligheder.

Som bindingsværkejendommen på Ryvangs Allé. Ikonisk er den, for har man bare én gang kørt forbi, sidder den hvide bygningskrop med sorte bindinger fast i erindringen. Alt inde og ude blev nytænkt og totalrenoveret med blandt andet nyt tag og vinduer i 2016 til uforskammede lækre lejligheder. Lejligheden i nummer 22A ligger på 1. sal og er på 179 m2. Fjernvarme. Altan med sol på. Automatisk port til 2 parkeringspladser. Brugsret til egen have. Selvtak. Ejendommen er omringet af ambassader med overvågning og sikkerhed, så der kommer ikke mange uventede nattegæster her.

Postadressen er 2100 Østerbro, men Hellerup ligger i baghaven, og indkøb i Waterfront og Rotunden er det naturlig sted at handle dagligvarer. Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, restauranterne, caféerne, havnen, stranden, de røde tennisbaner, parkerne, skoven og badeanstalten. Men København ligger også lige om hjørnet. Tidligere tiders velhavere valgte Ryvangs Allé og Hellerup, når de med mursten, håndværk, plads og højt til loftet ville sig selv, deres samtid og eftertid noget. Eftertænksomhed og kvalitet holder, derfor står de smukke ejendomme her endnu.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Øster Farimagsgade 30, 2. th., København Ø

Villa

Øster Farimagsgade 30, 2. th., København Ø

Pris

13.495.000 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

6

Classensgade 17, 5. tv., København Ø

Lejlighed

Classensgade 17, 5. tv., København Ø

Pris

14.495.000 DKK

Ejerudgift

11.844 DKK

Boligareal

175 m2

Værelser

6

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Lejlighed

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Pris

11.900.000 DKK

Ejerudgift

7.271 DKK

Boligareal

123 m2

Værelser

3