Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rysensteensgade 6, 4. th., 1564 København V

Så charmerende at bo på en gammel havbund...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.650.000 DKK
  • Ejerudgift:7.000 DKK
  • Boligareal:161 m2
  • Kælder:26 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1896
  • Energimærke:
    C

Så charmerende at bo på en gammel havbund...

Rysensteens kvarter, ja, det hedder kvarteret mellem Langebro, H.C. Andersens Boulevard, Tietgensgade og Bernstorffsgade. Og nej, her er ingen gråhårede historier om ældre ejendomme fra den københavnske fortid, for hele kvarteret er gammel havbund. Ejendommene er alle fra slutningen af 1800-tallet, hvor Kalvebod Bugt blev fyldt op og drænet så massivt, at der kunne anlægges gader og bygges huse. Så ejendommene her er ikke mere end 125 år gamle. Ingen alder, visse vasse. Den gamle havbund fra bastionernes tid og de gamle voldanlæg er i dag en af de bedste beliggenheder i København. Søen i Tivoli er det sidste minde om den vandfyldte stadsgrav.

Ejendommen i Rysensteensgade er bygget i 1896, og lejligheden på 4. sal er på 161 m2. Heroppe er der masser af lys og masser af udsigt, også til Rådhustårnet. Og fordi den ligger højt over mennesker og trafik, er her også fred og ro. Vestvendt altan, sol det meste af dagen, elevator, mange tak. Det er en charmerende og meget velholdt lejlighed, som inden for de sidste 6-7 år har fået nyt køkken og badeværelse. Den er ideel til det modne par, som vil byen og alle de fristelser, der følger med.

Og dem er der nok af, for beliggenheden ved Langebro og Københavns Kanal kan ikke blive meget bedre. Her er kort vej til alt. BLOX, Christians Brygge og Islands Brygge med havnebad ligger lige om hjørnet. Det samme gør Slotsholmen, Indre By og Christianshavn. Lufthavnen er 12 minutter med Metro. Da Danmarks største digter, H.C. Andersen, fyldte 150 år i 1955, fik han en boulevard i fødselsdagsgave. Boulevarden var der i forvejen, altså Vestre Boulevard, men Vestre blev udskiftet med H.C. Andersen, så nu er det H.C. Andersens Boulevard, der med 1,3 kilometer boulevardvej forbinder Amager med Frederiksberg og Nørrebro. På sin vej passerer den blandt andet Rådhuspladsen og Tivoli.

Bestil salgsmateriale

Rysensteensgade 6, 4. th., 1564 København V

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg