Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rungstedvej 74, 3. th., 2960 Rungsted Kyst

Hvor mange penthouselejligheder er der i Rungsted?

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:5.895.000 DKK
  • Ejerudgift: 4.096 DKK
  • Boligareal:164 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1936
  • Energimærke:
    D

Hvor mange penthouselejligheder er der i Rungsted?

Det er noget så pudsigt med Rungsted, at der i virkeligheden er 2 Rungsteder: den i havnen, og den en kilometers penge oppe på land. Den i havnen er vel nok en af de mest eksklusive af alle havne på Sjælland med lækre butikker, lækre restauranter, lækre caféer, sand- og badestrand, vandskibro, lækre både i vandet, et lækkert, maritimt havnemiljø. Alt er bare lækkert, lækkert, lækkert hernede ved vandet. Rungsted på land er mere beskeden med supermarked og bytorv, men til gengæld er det her, man med kystbanestation kommer ud i verden. Helt til Helsingør og lufthavn og Malmø, hvis man får lyst til at besøge Sverige. Rungstedvej er vejen, som binder de 2 Rungsteder sammen. Og hvis det ikke er nok, så fortsætter Rungstedvej endnu en kilometers penge til smukke Hørsholm med den pictoristiske kirke, som står dér på sin egen, historiske halvø.

Lejligheden på Rungstedvej 74 er en duplexlejlighed, altså en lejlighed i 2 etager øverst på 3. og 4. sal. Ja, øverst, og så siger man også penthouse. Den er på 164 m2 med den vildeste udsigt over alt i omegnen: træerne i skoven, vandet i Øresund, Sverige i den dybe horisont, Rungsted Goldklub, hustagene og smukvejrsskyerne på himlen. Her er en uforskammet lækker udsigt med 3 altaner og en kæmpeterrasse øverst oppe på små 17 m2. Sydvendt selvfølgelig, nemlig, sol i øjnene hele dagen. Der er 2, bare 2 penthouselejligheder i Rungsted, og de ligger her i samme ejendom.

Rungsted er kystbyen med stisystemer til gode skoler, private og offentlige, gymnasium og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Mange af de smukke landsteder og sommerhuse fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet ligger her endnu. Og så er Rungsted også hyggelige villakvarterer mellem de 2 Rungsteder.


Bestil salgsmateriale

Rungstedvej 74, 3. th., 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Østre Pennehavevej 8, st., Rungsted Kyst

Lejlighed

Østre Pennehavevej 8, st., Rungsted Kyst

Pris

7.295.000 DKK

Ejerudgift

4.639 DKK

Boligareal

146 m2

Værelser

6

Bellevuevej 7, 2. tv., Klampenborg

Lejlighed

Bellevuevej 7, 2. tv., Klampenborg

Pris

5.000.000 DKK

Ejerudgift

2.284 DKK

Boligareal

75 m2

Værelser

2