Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rungstedvej 58, 2960 Rungsted Kyst

Sådan er Rungsted, 2 byer én kilometer fra hinanden

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:10.800.000 DKK
  • Ejerudgift:7.157 DKK
  • Boligareal:204 m2
  • Grundareal:904 m2
  • Værelser:5
  • Garage:42 m2
  • Sagsnr.:IEN9993
  • Energimærke:
    D

Sådan er Rungsted, 2 byer én kilometer fra hinanden

Rungstedvej forbinder kystbanebyen Rungsted med havnebyen Rungsted. Havnebyen Rungsted har det maritime miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, sand- og badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Kystbanebyen Rungsted derimod, ja, den er mere ydmyg. Her er kystbane, butikker og supermarkeder til daglige indkøb. Men her er også skoler, skov og golfbane. Sådan er Rungsted, 2 byer én kilometer fra hinanden.

På kanten af kystbanebyen Rungsted ligger et hus, som oprindelig er bygget i 1974, men som siden da og i flere omgange har været igennem så omfattende en foryngelsesproces, at der ikke er meget tilbage af 70ernes byggeri. Brede plankegulve med gulvvarme var ikke en agenda for 50 år siden. Det var vinduer fra gulv til loft heller ikke. Eller den 100 m2 store træterrasse for den sags skyld. Lys og masser af plads er her på de 204 m2, og med 4 soveværelser er huset oplagt for børnefamilien. Grunden er på 904 med en have, som er nem at holde.

Rungsted Privatskole ligger lige om hjørnet, det samme gør indkøb i MENY, toget til København og Lufthavnen og Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner.
Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.


Bestil salgsmateriale

Rungstedvej 58, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg