Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rungstedvej 105, 2960 Rungsted Kyst

Så tæt på, at børn kan gå til skolen 2 minutter i ringetid...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:15.995.000 DKK
 • Ejerudgift:8.320 DKK
 • Boligareal:156 m2
 • Grundareal:1.576 m2
 • Kælder:67 m2
 • Værelser:6
 • Garage:20 m2
 • Bygget/ombygget:1919/1945
 • Energimærke:
  D

Så tæt på, at børn kan gå til skolen 2 minutter i ringetid...

Rungsted de første årtier af 1900-tallet var en kystby med store landejendomme, sommerhuse, enkelte helårshuse og måske en fisker eller 2. Velhavere fra København byggede landsteder for at vise deres succes i livet, og det var nemt at tage på landet, for Kystbanen blev bygget allerede i 1897. I dag er Rungsted blevet til postnummeret Rungsted Kyst, og med kystbanen står man af på Rungsted Kyst Station, selv om den ligger lidt over en kilometer fra kysten. Men sådan er Rungsted. Havnen er det halve af byen, den anden halvdel ligger omkring stationen med indkøb og bytorv. Vejen imellem de halve byer er Rungstedvej.

Lige overfor Karen Blixen Skoven og heste på græs i den 15 hektar store Blixen-baghave ligger et hus godt trukket tilbage fra Rungstedvej. Det er bygget i 1919, altså 12 år før Karen Blixen flyttede fra Afrika til Rungsted. Det er et meget smukt hus bygget med alle de kvaliteter, som huse den gang blev bygget af og med: stuk, rosetter, træudskæringer, fyldningsdøre, høje paneler, højt til loftet. Her er 156 m2 med en planløsning, som inviterer familien med børn til at bo her. Rungsted Skole ligger så tæt på, at børn kan gå til skolen 2 minutter i ringetid. Grunden er på 1.576 m2 med et charmerende orangeri og det hyggeligste terrassemiljø. Alt står snorlige, alt er lige til at flytte ind i.

Rungsted er en by med gode skoler, private og offentlige, gymnasium og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Rungsted Havn har det maritime miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, sand- og badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Mange af de smukke landsteder og sommerhuse ligger her endnu. Og så er Rungsted også ældre og hyggelige villakvarterer inde bag strandvejen. Som inde bag den gule mur på Rungstedvej 105.

Bestil salgsmateriale

Rungstedvej 105, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg