Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rungsted Strandvej 91, 2960 Rungsted Kyst

Tom byggegrund på Rungsted Strandvej

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:1.202 m2
  • Sagsnr.:IEN8946

Tom byggegrund på Rungsted Strandvej

Tomme byggegrunde i Rungsted er en sjældenhed, så absolut, og det gælder i særdeleshed tomme byggegrunde på Rungsted Strandvej. Ja, for slet ikke at tale om en tom byggegrund et par hundrede fra Karen Blixens hus og Rungsted Havn. Her ligger en grund på 1.202 m2, og helt efter behov kan der forventeligt bygges et spritnyt hus på 250 m2 med Rungsted strand på den anden side af gaden. Til inspiration har en arkitekt allerede tegnet et forslag.

Rungsted Havn er én af de største lystbådehavne i Nordsjælland. Den blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser til joller, små både, mellemstore både og store kølbåde. Havnen er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er 11 restauranter og spisesteder i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant. Rungsted er også en by med gode skoler, private og offentlige, og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Den smukke tur ad Strandvejen til København tager 20 minutter.

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg