Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rungsted Strandvej 74, 2960 Rungsted Kyst

På kystmatriklerne er dage altid aldrig de samme...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:26.500.000 DKK
 • Ejerudgift:17.188 DKK
 • Boligareal:187 m2
 • Grundareal:1.452 m2
 • Kælder:59 m2
 • Værelser:5
 • Garage:51 m2
 • Bygget/ombygget:1958/1989
 • Energimærke:
  F

På kystmatriklerne er dage altid aldrig de samme...

På kystmatriklen Rungsted Strandvej 74 står et hus, som med en venlig og kærlig håndværkerhånd godt kunne blive stående, som man siger om ejendomme, der skal have den helt store tur. Men den kærlige hånd kan også være alternativ kærlig, for kystmatriklen har netop fået byggetilladelse til at opføre et nyt hus på 516 etagemeter, hvor de 204 m2 er i stueetagen, 135 m2 på 1. sal og 177 m2 i underetagen. Altså forfra. Og det giver bestemt mening, for når vi taler om kystmatrikler, så er der dem, der er, der kommer ikke flere.

De velhavende københavnere, som i slutningen af 1800-tallet frekventerede de nye kystmatrikler på Rungsted Strandvej, de havde passionen for den maritime natur tilfælles med dem, der bor her i dag. For det er stadig vandet, det er måneskinnet, udsigten over Øresund, solopgangene, det er det altid skiftende lys, de stille skvulp og det vilde vejr med salt og vand i luften, man bor her for. Ja, her er dage altid aldrig de samme. At kigge ud over vand og himmel er det daglige ritual, som gør den ene dag forskellig fra alle andre dage.

Grunden er en bred strandgrund på 1.452 m2 let skrånende med kystsikret mur mod vandet.

Rungsted Havn ligger lige om hjørnet. For mange i Rungsted er havnen byen i byen. Havnestemningen og den maritime atmosfære får man forærende med alle de lyde, der altid er i en lystbådehavn. Men Rungsted Havn kan meget mere. Her er lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Og så har havnen kystens bedste fiskeforretning, som hver dag hjemsøges af pescetarer og seriøse fiskespisere fra det meste af Nordsjælland. Den smukke tur ad Strandvejen til København tager 20 minutter.

Bestil salgsmateriale

Rungsted Strandvej 74, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Ejendomsmægler MDE
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg