Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rungsted Strandvej 66, 2960 Rungsted Kyst

5 meter til stranden. Ja, 5 meter

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:181 m2
  • Grundareal:1.210 m2
  • Kælder:44 m2
  • Værelser:2
  • Carport:30 m2
  • Sagsnr.:IEN7947
  • Energimærke:
    A2010

5 meter til stranden. Ja, 5 meter

Har man først boet ned til vandet, er det ikke så svært at forstå, hvorfor de klassiske badehoteller var populære i det bedre borgerskab i slutningen af 1800-tallet og langt ind i 1900-tallet. Lyden, når bølgerne rammer stranden, dovent eller råt når det blæser, er altid beroligende. Vandet er aldrig det samme, altid i forandring. Det samme med lyset, også når det er mørkt, især i måneskin. Og så er udsigten altid dybere over vandet.

Huset på Rungsted Strandvej kan ikke komme tættere på vandet. 5 store skridt og man står i vandkanten. Kystsikret, ja, til den store guldmedalje, så her bliver det stående. Lyden, lyset og udsigten er her. De store skibe ude i sejlranden, kølbådene, kajakkerne, paddleboards, kitesurferne, vinterbaderne, fiskerne. Der er altid travlt i Øresund, stille og roligt, og det hele kan opleves inde fra de 181 m2, som nuværende ejer byggede i 2015. Underetagen er på 44 m2, og overalt er der kun brugt lækre materialer, alt står snorlige og nyt, klassisk og charmerende. Grunden er på 1.210 m2 med en privat, fælles badebro langt ud i vandet, derude, hvor der er dybt.

Rungsted Havn er en lille gåtur på 5 minutter. Havnen er noget særligt. Havnestemningen og den maritime atmosfære får man forærende med alle de lyde, der altid er i en lystbådehavn. Men Rungsted Havn kan meget mere. Her er lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Og så har havnen kystens bedste fiskeforretning, som hver dag hjemsøges af pescetarer og seriøse fiskespisere fra det meste af Nordsjælland. Den smukke tur ad Strandvejen til København tager 25 minutter.
Udforsk andre
Villaer til Salg