Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rudersdalsvej 2, 2840 Holte

En charmetrold på toppen

Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:153 m2
  • Grundareal:839 m2
  • Kælder:9 m2
  • Værelser:7
  • Bygget/ombygget:1917/2000
  • Energimærke:
    D

En charmetrold på toppen

Holte er en af de populære byer nord for København. Og ikke helt tilfældigt er Holte især populær for børnefamilier. Nogle af de bedste skoler og dagsinstitutioner ligger i Holte. Her er skove, søer, masser af sportsaktiviteter, togstation og en af Danmarks ældste biografer. Holte ligger i hullet mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke.

Huset på toppen af Rudersdalsvej er bygget i 1917, men her hører datiden også op. Det er en charmetrold af et tidsvarende hus med mange spændende rum ude og inde. Velholdt er det, og med 3 soveværelser og anneks er det et oplagt hus til familien med børn. Haven er kultiveret, og der er sol på terrassen det meste af dagen. Her er 153 m2 bolig indenfor og 839 m2 grund udenfor. Alt er lige til at flytte ind i.

Holte er den sidste by ud af Nordkøbenhavn med små 6.500 indbyggere. Arne Jacobsen tegnede Rådhuset i Holte i 1942, som tidligere hed Søllerød Rådhus, i dag Rudersdal Rådhus. Det er ét af Jacobsens hovedværker, som Søllerød Kommune kvitterede med en fredning i 1992. Der er 20 kilometer til København, 15 minutter i bil, 20 minutter med tog. Rudersdalsvej går fra Søllerød Sø ved Øverødvej til Kongevejen og Holte Kirke. Holte Midtpunkt ligger tæt på med alle indkøb. Det samme gør Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen.

Udforsk andre
Villaer til Salg