Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rosenvængets Allé 20A, 3. TV., 2100 København Ø

Rosenvængets Allé 20A, 3. TV.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:124 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1900/2018
  • Energimærke:
    A2010

Rosenvængets Allé 20A, 3. TV.

På en af hovedstadens absolut mest attraktive gader møder I denne smukt istandsatte lejlighed, der præsenterer sig med en elegant kombination af et klassisk, herskabeligt ydre og et indre, som emmer af moderne komfort og lækre detaljer.
Det bør videre bemærkes, at lejligheden ikke har bopælspligt.
Lejligheden ligger på tredje sal i en statelig ejendom, der oprindeligt blev opført i år 1900. Fra facaden ses byggeriets høje alder tydeligt, hvor de patinerede, røde sten og de hvide sprossevinduer toner frem. Murværket prydes af dekorative gesimser, og som I træder inden døre til lejlighedens 124 kvadratmeter, skifter æstetikken til en nutidig stil, hvor hjemmets kvalitet og udtryk snarere forekommer at være nybyggeri. Denne omstændighed afstedkommes af en totalrenovering af hele ejendommen, hvor kun ydermure og etageadskillelsen blev ladt tilbage – alt andet er, efter tegninger af Mangor & Nagel, udført, så det lever op til tidens standarder for komfort og krav, men til stadighed bevarer mest muligt af den gamle ejendoms sjæl og originale materialer. I ejendommen er der ligeledes installeret ny elevator.
Den veldisponerede planløsning centrerer sig om et omfangsrigt alrum og stue i åben forbindelse. Ad de mange, markante vinduer mod gården strømmer et rigt lysindfald, der i samspil med de gennemgående, smukke egetræsgulve og det elegante Trend-køkken skaber en uforlignelig atmosfære. Køkkenet er arrangeret med enkle, moderne lysgrå fronter og en kompositbordplade, og integreret i skabsvæggen er desuden et vinkøleskab. Fra stuen er der udgang til en dejlig altan. Lejligheden består videre af tre regulære værelser samt to badeværelser, som er udført med glasafskærmede brusenicher og eksklusive klinker fra Mosa. I råder endvidere over en hyggelig gårdhave, hvor ejendommens beboere plejer det velfungerende fællesskab.
Boligen kan bryste sig af en formidabel beliggenhed midt på Østerbro. Området er spækket med spændende cafeìer og interessante specialbutikker, ligesom I er placeret ganske fordelagtigt i forhold til metroen, hvorved I hurtigt og bekvemt føres rundt i byen. I gåafstand fra hoveddøren ligger tillige Sortedams Sø, og i nogenlunde tilsvarende afstand finder I Fælledparkens grønne arealer. Med andre ord: I kan se frem til et fortrinligt potentiale for at nyde Københavns mange og mangfoldige muligheder, hvad enten det er kulturlivet eller blot en spadseretur i smukke omgivelser.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Østbanegade 167, 2. th., København Ø

Lejlighed

Østbanegade 167, 2. th., København Ø

Pris

6.395.000 DKK

Ejerudgift

3.895 DKK

Boligareal

118 m2

Værelser

4

NYHED
Amerika Plads 25A, 2. th., København Ø

Lejlighed

Amerika Plads 25A, 2. th., København Ø

Pris

6.295.000 DKK

Ejerudgift

3.736 DKK

Boligareal

98 m2

Værelser

2

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Lejlighed

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Pris

11.500.000 DKK

Ejerudgift

12.280 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

5