Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rosenørns Alle 32, 2. tv., 1970 Frederiksberg C

Som boede Asterix og Obelix på Frederiksberg...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:6.995.000 DKK
  • Ejerudgift:3.091 DKK
  • Boligareal:95 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1905
  • Energimærke:
    F

Som boede Asterix og Obelix på Frederiksberg...

Frederiksberg er Frederiksberg og slet, slet ikke København. Som var det en Gallisk landsby med 2 kendte tegneseriefigurer har Frederiksberg den lille landsbys kurage til at ville det hele selv. Med smukke ejendomme, haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauranterne, caféerne, museerne, alléerne, trendy butikker, nærværet og musikken har Frederiksberg så meget at byde på, at selv København må være lidt misundelig. Set fra København begynder Rosenørns Allé mellem Sankt Jørgens Sø og Peblinge Sø. Lige om hjørnet ligger Nørrebro med caféerne og de skæve butikker. Om det andet hjørne ligger Vesterbro med gallerierne, restauranterne og Kødbyen. I det tredje hjørne ned langs søerne kører Christianiacyklerne på Østerbro med børn og indkøb på ladet.

Ejendommen Rosenørns Allé 32 er bygget i 1903 i et af de årtier, hvor håndværkerne for alvor udfordrede industrialiseringen og dovenskabet i byggeriet. Lejligheden på 2. sal er derfor en appetit for det æstetiske øje med høje vægpaneler, håndplukket italiensk marmor, højt til loftet, stuk og flotte rosetter. Smukke, massive egetræsparketgulve lagt på spidsen, mere fransk bliver det næppe. Møbler i køkken, badeværelse og garderober fra Handcrafted Interior. Det gælder også reoler og vitrineskab. Selv elskabet er fra Handcrafted. Her er 95 renoverede m2, alt, alt, alt er lækkert, alt i materialer er valgt på øverste hylde, alt er lige til at flytte ind i.

Søerne ligger et par hundrede meter nede ad Rosenørns Allé. Som et spejl af den historie, søerne er gjort af, har de nogle pudsige ord. Dossering med 2 s’er, promenade og pebling. Dossering er gammeldansk og betyder skrænt, for alle 3 søer har mod vest op til 5 meter dybe, opstemmede skrænter af granit. Promenade er en spadserevej, hvor de 6 kilometer brede gangstier fra 1926 rundt om søerne giver plads til at promenere. Og pebling er en elev på latinskole. Der har tidligere ligget en latinskole ved Peblinge Sø. Søerne er en invitation til spadsereture og naturoplevelser i byen. Der bliver kysset på bænke og holdt i hånden, men her også plads til motionister og termokander og caféer.

Bestil salgsmateriale

Rosenørns Alle 32, 2. tv., 1970 Frederiksberg C

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg