Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Roarsgård 28, Hønsinge, 4560 Vig

Vandfuglene siger tak, det gør strandene også...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.595.000 DKK
  • Ejerudgift:2.010 DKK
  • Boligareal:123 m2
  • Grundareal:1.241 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2011

Vandfuglene siger tak, det gør strandene også...

Sejerø Bugt er formentlig den mest kendte bugt i Danmark. Men den er også kendt ude i den store verden, for bugten er et Ramsarområde, en international aftale, som beskytter vådområder og vandfugle. Aftalen er indgået i byen Ramsar i Iran, og 154 lande har indtil nu tilsluttet sig. Verdens vandfugle siger tak, og det gør strandene og sommerhusfolket ved Sejerø Bugt også, for den maritime natur med strandene i bugten er én af de smukkeste i Danmark.

Sommerhuset på Roarsgård 28 er bygget i 2011. Det er et klassisk, sort bjælkehus bygget som helårshus af kernetræ fra langsomt voksende træer i Lapland. Det giver det bedste indeklima med al den charme, et sommerhus kan ønske sig. Her er 123 m2 indenfor med en 30 m2 overdækket terrasse udenfor. Med varme i gulvet begynder varmen ved fødderne, men energien kommer fra oven, fra solen, som solcellerne fanger på taget. Det årlige forbrug af energi er derfor nede på et minimum. Her er ventilation og varmegenvinding. Afkølet om sommeren, varmt om vinteren. Alt er vedligeholdt, alt er lige til at flytte ind i, ingen omfattende vedligeholdelse her de næste mange år. Grunden er på 1.241 m2 med en nyanlagt græsplæne og have, som er nem at holde.

Der er bare 800 hundrede meter til klitterne i Sejerø Bugt, til strandene, til vandfuglene, til lyngen og det fineste strandsand. Vig er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Odsherred er kendt for sine mange gårdbutikker og boder med grøntsager fra jorden og bær fra buske og træer. Hornfisk og havørreder kan godt lide strandene i Odsherred. Det er i hvert fald de strande, de oftere svømmer ind til end så mange andre strande i Danmark.

Bestil salgsmateriale

Roarsgård 28, Hønsinge, 4560 Vig

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg