Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ringstedvej 61, 1., 4000 Roskilde

Nydelig villalejlighed med have

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:58 m2
  • Værelser:1
  • Sagsnr.:IEN9808
  • Energimærke:
    D

Nydelig villalejlighed med have

Ringstedvej er selvfølgelig en vej, der fører til byen Ringsted, men den begynder lidt øst for Roskilde. Den er ikke en lille stikvej. Ringstedvej er 30 kilometer lang med mange husnumre, og nummer 61 ligger tæt på alle indkøb i Roskilde. Huset er bygget i 1915, og er i dag opdelt i 2 selvstændige villalejligheder med fælles adgang til haven. Lejligheden på 1. sal er på 58 m2, og med mindre man har særlige ønsker, er den lige til at flytte ind i.

Roskilde er en af de ældste og vigtigste byer i Danmark. Mister Bluetooth, eller bare Harald Blåtand, ham, der lagde navn til den trådløse forbindelse, byggede kongsgård vest for Domkirken i 1000-tallet. I dag bor der lidt over 52.000 mennesker i byen. Fortællingen om byen går helt tilbage til vikingetiden og den mørke middelalder. Og så kan Roskilde råbe de unge op. Ja, Roskilde festivallen havde heller ingen festival i år, men museet RAGNAROCK inviterer til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur, mensVikingeskibsmuseetmed sine arbejdende værksteder er en legeplads for børn. Og så er byen selvfølgelig en moderne by med gågade til dem, der ikke kan undvære butikker og caféer.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg