Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ringbakken 42, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Sol og måne har deres faser, fra hus og have kan man se dem stå op og ned …

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:8.995.000 DKK
  • Ejerudgift:5.729 DKK
  • Boligareal:136 m2
  • Grundareal:4.821 m2
  • Kælder:28 m2
  • Værelser:4
  • Carport:23 m2
  • Bygget/ombygget:1967/2004

Sol og måne har deres faser, fra hus og have kan man se dem stå op og ned …


Jamen, altså, når de små veje i Veddinge Bakker slutter på stednavnet bakken, som eksempelvis Nøddebakken, Morænebakken, Rugbakken, Skelbakken eller Ringbakken, ja, så er vi i et af det UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet det storbakkede landskab. Og det er interessant, for når det kommer til Veddinge Bakker, til lys og til udsigt, betyder det noget at være højt oppe. Devisen er, at jo højere oppe, jo mere fylder vandet i udsigten, jo mere intens bliver lyset, og desto dybere bliver horisonten. Den logik gør Veddinge Bakker til et af de mest populære sommerhusområder på Sjælland. At her så kun er et begrænset antal sommerhuse, omkring 200, gør det endnu mere attraktivt.

I bunden af Ringbakken, nede på 1. række små 20 meter over Kattegatvandet, ligger et af de mest charmerende sommerhuse i bakkelandskabet på en af de smukkeste beliggenheder. 2 minutter tager det at gå ned ad skrænten til det bedste, børnevenlige badevand på Sjælland, til gengæld tager det 5-6 minutter at gå tilbage igen. En tur med gode lårmuskler og luft i lungerne. Det er bygget som helårshus i 1967 og udbygget til136m2 i 2004. Det er velbygget og velisoleret, hvorfor nuværende ejer også har beboet huset hele året rundt. Ejer har i den forbindelse også gjort livet komfortabelt med 2 luft til luft varmepumper samt fibernet. Velkommen sommer og vinter. Med nyt stråtag fra 2020 ligger det, som var det vokset op sammen med træerne på den 4.821 m2 store naturgrund selvforsynende med brænde. Matrikler direkte til vandet er der ikke mange af, der er dem, der er, der kommer ikke flere.

Som sol og måne har deres faser, kan man fra hus og have se dem stå op og ned. Her er fiskerevler med masser af ørreder, og her fiskes uden fiskekort. Dragsholm Slot ligger tæt på med spøgelser og en Michelin restaurant. Strandene i Sejerøbugten er nogle ad de bedste på Sjælland. Vindsurfere, surfere, og kajakroere får det godt her. Og så ligge det hele bare en time fra København.

Bestil salgsmateriale

Ringbakken 42, Veddinge Bk, 4550 Asnæs

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg