Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rigensgade 9D, 2. TH., 1316 København K

En bygning med hukommelse

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:128 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN9449

En bygning med hukommelse

En af de smukkeste bygninger i København ligger i Rigensgade. Pudsigt navn, men rigen er en ældre form for riget, så det skal forstås som en vej indenfor kongens område. Med Kongens Have og Rosenborg Slot som nabo giver det selvfølgelig mening. Bygningen har i små 150 år været militærhospital, men blev i 2019 ombygget til pivlækre lejligheder. Det er en bygning med hukommelse. Med Garnisonshaven som baghave bliver beliggenheden bare ikke bedre.

Selv om alt i København ligger lige om hjørnet, er Rigensgade ikke en gade, som holder fest hver weekend med tung trafik hver vej. Rigensgade er en lille gade, en stille gade med meget begrænset trafik. Lejligheden i nummer 9D ligger på 2. og 3. sal, øverst oppe i ejendommen. Højt oppe er godt, for det er her, lyset er. Her er 128 m2, de fleste nede, resten oppe. Alt i den smukke bygning er godt tænkt. Garnisonshaven og orangeriet er fælles for alle i ejendommen. Haven er til liggestole, bøger, leg, stole, bænke, nærvær og samtaler. I Orangeriet er der plads til runde fødselsdage og begivenheder, som bringer familier og venner sammen. Man booker sig ind, og det koster gratis. Her er gåafstand til alt i byen, også Metroen. Det samme når man skal hjem efter en tur i byen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg