Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rendevej 1, Ordrup, 4540 Fårevejle

Ebeltoft i Jylland på en klar dag

Andet Stueplan 1. sal Anneks

Specifikationer

Landejendomme
  • Boligareal:192 m2
  • Grundareal:118.312 m2
  • Værelser:7
  • Garage:23 m2
  • Sagsnr.:IEN7475
  • Energimærke:
    C

Ebeltoft i Jylland på en klar dag

Selv om vi er i det attraktive og forførende sommerhusområde i Odsherred, er Rendevej 1 ikke et sommerhus på landet. Det er en landejendom på landet, som kombinerer boligen med fast adresse og landbrug. Det ligger mellem Vejrhøj i Bjergene og Veddinge Bakker. Fra ejendommen og markerne er der udsigt til Ordrup Næs, til vandet i Sejerøbugten og Ebeltoft i Jylland på en klar dag. Landejendommen, med alle sine små 12 hektar jord, ligger på kanten af det UNESCO-bevarede område i det smukke Odsherred. Nuværende ejere dyrker ikke afgrøder, og de har heller ikke heste og drøvtyggende køer på markerne. Men det har andre, for hele herligheden er bortforpagtet, og det kan de nye ejere fortsætte med, nyde livet på landet og inkassere den årlige lejeindtægt.

Landejendommen er på 192 m2 og fra 1870. Den én af de ældre ejendomme på 150 år, men den er velholdt og kan udbygges med en af de eksisterende længer. Her er også en lade, eller maskinhus om man vil, som kan bortforpagtes. Haven er intim med mange haverum og terrasser. Her er ingen synlige naboer, her er stille og fredeligt, Morten Korch kunne have optaget sine film her. Naturen er stor i Odsherred, der er et par kilometer til strandene i Sejerøbugten, og tennis og golf ligger lige om hjørnet.

Udforsk andre
Landejendomme til Salg