Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Regnspovevej 6, 2970 Hørsholm

Alle veje fører til en ny fugl

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:170 m2
  • Grundareal:810 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN7346
  • Energimærke:
    C

Alle veje fører til en ny fugl

En regnspove er en fugl, som kan ses i Danmark hele året. Spøjst navn, som bliver endnu mere spøjst, når det bliver til en vej, Regnspovevej. Den ligger på kanten af Rungsted med postadressen Hørsholm midt i et kvarter, hvor alle veje fører til en ny fugl. Fuglekvarteret er et eftertragtet kvarter fra 60erne i Hørsholm med de tidstypiske parcelhuse fra 60erne og 70erne.
Det er huse med plads og mange kvaliteter som store vinduer og terrassedøre med glas fra gulv til loft. Altså masser af lys.

Regnspovevej 6 er bygget i 1970 som en klassisk repræsentant for sin tid. Det er på 170 m2 med en god planløsning til familien med børn. Alt er renoveret, så det i dag står knivskarpt til den moderne familie. Alt inde er lige så lækkert som i de nye projektlejligheder i København. Haven har mange rum. Og den store terrasse får ude til at smelte sammen med inde. Grunden er på 810 m2. Huset er lige til at flytte ind i på en vej, som er stille med et godt naboskab, tæt på nogle af de bedste gymnasier og skoler i Danmark, som ligger i Hørsholm.

Hørsholm er én af de yngre byer i Nordsjælland. For 300 år siden var den lille by med under 80 indbyggere til det oprindelige Hirschholm Slot, som efter den kongelige affære mellem Caroline Mathilde og Struensee blev kaldt skammens slot og revet ned for at give plads til Hørsholm Kirke. Den smukke kirke står der endnu, og Hørsholm er i dag en populær by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Her er heller ikke langt til det maritime miljø i Rungsted Havn med caféer og gode restauranter.

Udforsk andre
Villaer til Salg