Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Poppelvej 25, 4500 Nykøbing Sj

Strandhus i 1. række med udsigt og duft af hav i læ af klitterne

Andet Plantegning Andet Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:59 m2
  • Grundareal:3.085 m2
  • Værelser:1
  • Sagsnr.:IEN10899

Strandhus i 1. række med udsigt og duft af hav i læ af klitterne

På hjørnet af Poppelvej i Nykøbing Sjælland står en poppel forklædt som en bævreasp. Genkender man ikke en bævreasp, skal man bare se og lytte til bladenes stille raslen, deraf navnet. For enden af Poppelvej ligger Kattegat, og i 1. række står et sommerhus lunt i klitterne med fødderne i vandet. At ligge i 1. række er et særligt privilegie, for selv om Danmark er et land med 10.000 kilometer kyststrækning, så kommer der ikke flere matrikler direkte til vandet. Der er de huse, der er. Der kommer ikke flere.

Det er ubetinget et strandhus, vaskeægte, som man siger på moderne dansk. Det er bygget i 1933, og står i dag ugeneret med et sommerhus på 40 m2 og et gæstehus på 19 m2. Masser af sovepladser på en 3.085 m2 stor grund. Her er klit- og hybenroser, lyng og klitfyr. Sådan skal det være. 50 meter er der til egen sandstrand, som er en af de bedste på Sjælland. Fredelig og børnevenlig er den, for de små skal et stykke ud, før vandet når de smås navler. Lige her i Nyrupbugten kan man både se solen gå op i øst og ned i vest. Mageløs er oplevelsen, altid, for udsigten over vandet er stor som et rundblik. Her er mulighed for at surfe, ro kajak og dyrke vandkantlivet. Er man lystfisker, kan her fanges havørreder og hornfisk. Det er den maritime natur, når den er bedst med de smukkeste gamle fyrretræer landværts og flere terrasser i læ med sol og skygge.

Som lyset og solnedgangen i vandet aldrig er den samme, forandrer lyngen sig også. Ikke fra den ene dag til den anden, men det bemærkes over tid.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg