Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Polyfotovej 4, 4500 Nykøbing Sj

Det forspanskede navn heroppe Den Danske Riviera ...

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.795.000 DKK
  • Ejerudgift:2.029 DKK
  • Boligareal:139 m2
  • Grundareal:1.361 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10832

Det forspanskede navn heroppe Den Danske Riviera ...

For strandaficionados er det næppe til debat, at de bedste badestrande på Sjælland ligger i smukke Odsherred. Istiden har formet landskabet heroppe, og siden da har bølgeslag og sand på vandring formet kysten med bløde landskaber og dramatiske, stejle klinter. Man skal faktisk til Vesterhavet for at finde en kyst, der er lige så rå og fascinerende som kysten fra Rørvig til spidsen af Sjællands Odde. Den Danske Rivera, er det forspanskede navn for strandene heroppe.

På Polyfotovej ligger et arkitekttegnet sommerhus så tæt på vandet, at der er salt og vand i luften, når havet viser tænder på Nordstand. Det er bygget i 1998, er på 139 m2, og med skæve vinkler, loft til kip, højt til loftet, hems, solfyldte terrasser, uderum, anneks til gæster på en 1.361 m2 stor grund er det et sommerhus med lys, interessante skygger og masser af plads og habitus. Naboen er Odsherred Camping, selvfølgelig, for campisterne søger også de bedste strande. Og Nordstrand er måske den bedste af dem. Nej, nej, nej, her er ingen støj og larm, campisterne er primært fastliggere, de fleste er bedsteforældre, som har været her i årtier. Altså ingen hoppeborg, ingen legeplads, bare hyggeligt naboskab med fred og ro.

Polyfotovej, sjovt navn, ikke med i vores sprog mere. Et polyfoto var oprindelig 48 små portrætter af den samme person på ét, stort billede. Herfra skulle man så vælge ét portræt, som skulle forstørres. Når vejen blev navngivet Polyfotovej, er det fordi en fotograf for mange år siden tabte kvarteret i et pokerspil. Snip, snap, snude, nu er den historie ude.

Polyfotovej ligger mellem Rørvig og Nykøbing, tæt på alt hvad et sommerhushjerte kunne ønske sig. Og så er der gåafstand til indkøb, plantagen og den klassiske frokost på Lyngkroen. Det tager en time at køre fra København til Polyfotovej.

Bestil salgsmateriale

Polyfotovej 4, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg