Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Piniehøj 26, 2960 Rungsted Kyst

Fyrtårnet på Piniehøj

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:245 m2
  • Grundareal:691 m2
  • Værelser:5
  • Garage:55 m2
  • Bygget/ombygget:1898/1977
  • Energimærke:
    B

Fyrtårnet på Piniehøj

Normalt er det ikke forbundet med gode manerer at føle sig højt hævet over alle andre. Med mindre man er et fyrtårn, selvfølgelig, så er højt oppe jo godt. Højt oppe er der, hvor udsigten og lyset er. Sådan et lille fyrtårn på 245 m2 står der på Piniehøj 26 i Rungsted. Det er det højst beliggende hus i piniehøjskvarteret, og det siger ikke så lidt i et kvarter, hvor de fleste huse ligger højt.

Huset var oprindelig den gamle ridestald til den historiske lystejendom Christiansgave bygget i 1898. I dag er Piniehøj 26 et dobbelthus delt op vertikalt. At bo på Piniehøj er at være med i et fællesskab af herligheder, man kun kan blive grøn af misundelse af: Stor, fælles park med grønne og røde æbler, mums. Smukt tennisanlæg, som kan bruges hele året. Mange tak. Privat strand med ny, privat badebro. Og ja, pinietræerne, de smukke pinietræer i pinjehøjskvarteret, eksotiske og elegante er de. Grunden er på 691 m2 med privat have. Og så er der fuld havudsigt fra bag- og forhave og fra tagterrassen på toppen af garagen. Skov i baghaven, salt og vand i forhaven. Det er en pivlækker bolig, hvor alt, alt, alt er lige til at flytte ind i.

Alt er godt i Rungsted. Skolerne og gymnasierne er gode, det samme gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Her er molepromenade med lækre butikker, fiskemand, caféer og 11 restauranter. På de yderste moler har havnen plads til de helt store både.

Udforsk andre
Villaer til Salg