Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Pilesvinget 17, 2700 Brønshøj

245 nye kvadratmeter med søudsigt...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:15.995.000 DKK
  • Ejerudgift:7.308 DKK
  • Boligareal:239 m2
  • Grundareal:811 m2
  • Kælder:75 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1952/2022
  • Energimærke:
    C

245 nye kvadratmeter med søudsigt...

At stå på Pilesvinget og kigge på det ombyggede hus i nummer 17, ja, det kunne lige så godt være en tidsforskydning på små 100 år ned til slutningen af 1920erne, hvor funkis blev født som en reaktion mod dekoration og overpynt. Modernisme, kaldes tiden også. Med flade tage, hvide facader og minimalisme brød Le Corbusier og Arne Jakobsens kubiske huse med traditionel dansk byggeskik. Funkisarkitekturen er huse uden overflødig pynt, alt har en funktion. Og når de stadig bygges, er det ikke kun fordi stilen passer så godt til minimalismen i vores kultur, men også fordi funkishus er smukke, og de er ærlige med optimal udnyttelse af plads og rum.

Pilesvinget 17 er ombygget til et funkishus på egen søkant til Utterslev Mose, eller på 1. række, som man ville sige, hvis det lå ud til havet. Sø eller hav, lige meget, en stor naturoplevelse er det at bo så tæt ved vandet. Havørnen er en daglig gæst efter aborrer og søens småfisk, og den er i udsigten fra stort set alle rum. Med bare 6 kilometer til Rådhuspladsen er Brønshøj i dag et eftertragtet kvarter med institutioner tæt på. Det gælder især Pilesvinget, som bugter sig natursmukt med børnevenlige vejbumps langs søen. Det er et gammelt villakvarter med en beliggenhed, der ikke bliver meget bedre. Huset er på over 245 m2 med store rum, massiv egeparket über alles, varme i gulvet og skuffer og indbyggede skabe i egetræ. Kælderen på 75 m2 kan nemt indrettes til kontor, sauna eller rekreativt. Grunden er på 811 m2. Pivlækkert er det hele, huset og naturen er lige til at flytte ind i.

Postadressen er 2700 Brønshøj og hører til Københavns Kommune. Brønshøj med kirke kan dateres helt tilbage til 1100-tallet, den gang Brunshoga, senere Brønshøj, så det er en by med både historie og traditioner.

Bestil salgsmateriale

Pilesvinget 17, 2700 Brønshøj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Villaer til Salg