Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Phistersvej 24, 2. th., 2900 Hellerup

Der kunne stå Phisters Børnevej på vejskiltet …

Åbent hus uden tilmelding
11. Dec 13:00-13:20
Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:5.400.000 DKK
  • Ejerudgift:3.948 DKK
  • Boligareal:87 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1927
  • Energimærke:
    E

Der kunne stå Phisters Børnevej på vejskiltet …

Phistersvej er så hellerupsk, som en sidevej i Hellerup kan blive. Hyggelig, stille og rolig, ældre villaer og ejendomme. Som en sidevej til Strandvejen endte den tidligere som en sidevej til Bregnegårdsvej. I dag er den en blind og sikker skolevej til Maglegårdsskolen med Hellerup Idræts Klub som nabo. Der kunne stå Fisters Børnevej på vejskiltet, for Phistersvej bliver ikke en bedre vej for en børnefamilie.

Som nabo til de grønne idrætsanlæg på Maglegårdsskolen ligger en ejendom med 9 lejligheder fra 1927. Det er den sidste ejendom på Phistersvej, så trafik er ikke noget, man hverken hører eller taler om. Lejligheden på 2. sal er på 87 m2, lys og velholdt er den med nyere vinduer. Her er højt til det smukke stukloft, rummene er store og sydvendt altan.
Joachim Ludvig hed Phister til efternavn, og det er ham, Phistersvej er opkaldt efter. Han var en kendt skuespiller i 1800-tallet og berømt for sine komiske Holbergfigurer.

I Hellerup fører alle veje til vandet, til havnen, skoven, Strandvejen og København. Her er kulturelle herlighedsværdier som egen badeanstalt, lystbådehavn, skov, strandpark og strandvej med caféer, restauranter og lækre butikker. Hellerup er den første landsby, som kusk og hestevogn i sin tid mødte langs Øresundskysten på vej ud af det nordlige København. Hellerup blev den mest eftertragtede by, det var her, velhavere valgte at bygge deres landsteder, lystgårde, palæer og herskabslejligheder.

Bestil salgsmateriale

Phistersvej 24, 2. th., 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg