Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Phistersvej 24, 1. th., 2900 Hellerup

Hvem hedder Phister i dag?

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:137 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN9894
  • Energimærke:
    E

Hvem hedder Phister i dag?

Phistersvej, pudsigt navn, og så med romerske ph som f. Hvem hedder Phister i dag? Sikkert ikke mange, men Joachim Ludvig hed Phister til efternavn. Han var en kendt skuespiller i 1800-tallet og berømt for sine komiske Holbergfigurer, og det er ham, Phistersvej er opkaldt efter. Den er én af de attraktive veje i Hellerup. Blind er den med Maglegårdsskolen og Hellerups Idræts Klub som naboer. For en børnefamilie kunne ejendommen i nummer 24 ikke ligge bedre. Det er den sidste ejendom på vejen, så trafik er ikke noget, man hverken hører eller taler om.

Her er 9 lejligheder, og lejligheden på 1. sal th. er én af de største i ejendommen. Den er på 137 m2, og ja, både køkken og badeværelse har haft bedre dage, og prisen er også sat derefter. Her er højt til det smukke stukloft, rummene er store, parketgulve overalt, sydvendt altan og lys, masser af lys gennem stuernes store vinduer. Ejendommen er bygget i 1927, og der er ikke mange lejligheder i Hellerup i den størrelse, og i særdeleshed ikke med den beliggenhed. Tak for det, Phister.

I Hellerup fører alle veje til vandet, til havnen, skoven, Strandvejen og København. Her er kulturelle herlighedsværdier som egen badeanstalt, lystbådehavn, skov, strandpark og strandvej med caféer, restauranter og lækre butikker. Hellerup er den første landsby, som kusk og hestevogn i sin tid mødte langs Øresundskysten på vej ud af det nordlige København. Hellerup blev den mest eftertragtede by, det var her, velhavere valgte at bygge deres landsteder, lystgårde, palæer og herskabslejligheder.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg