Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Peter Andersensvej 44, Ebbeløkke, 4500 Nykøbing Sj

Havudsigt siden tidernes morgen...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:11.000.000 DKK
  • Ejerudgift: 6.394 DKK
  • Boligareal:91 m2
  • Grundareal:9.215 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2018

Havudsigt siden tidernes morgen...

Når det kommer til sommerhusene i sommerhuskvarteret ud til Sejerø Bugt ved Ebbeløkke på Sjællands Odde, så er der altså noget, der helst ikke skal forandre sig. Det er først og fremmest naturen, selvfølgelig, vild og ukultiveret som den er med fugle i luften og lyng og dådyrøjne og biodiversitet i græsser og hybenblomst. Men det er også de klassiske, sorte sommerhustræhuse, de hører med til sommerhuskulturen her. Derfor er det ikke altid ligetil at sætte årstal på hvornår et sort sommerhustræhus er bygget. Nogle har stået her siden tidernes morgen, andre er nye.

Sommerhuset på Peter Andersensvej er bygget i 2018. Det er på 91 m2, og det siger sig selv, at med bare 5 år i kalenderen er det bygget efter tidens standard. Det er godt isoleret med masser af lys og loft til kip, her er soveværelser til familien med børn, alt er lækkert bygget uden den store vedligeholdelse de næste mange år. Og så ligger det på en 9.215 m2 stor naturgrund med privat, børnevenlig strand med sandøer helt til vandkanten i Sejerø Bugt, som er bugt for nogle af de bedste strande på Sjælland. Bare spørg Google. Ikke noget med havearbejde her. Med terrasser mod nord, øst, syd og vest er her liggestolssol hele dagen. Bliver Solen for meget, er der vand i udendørsbruseren og salig skygge under træerne og på den overdækkede del af terrassen.

Havudsigt uden lysforurening har der været fra grunden siden tidernes morgen. Det er der stadig. Her er højt til loftet med en mageløs stjernehimmel. Naturen er stor på Sjællands Odde, den himmelske, den maritime og den på land. Når fiskerne lægger til i Havneby, står der jomfruhummer på sommerhusenes menukort. Hyggelige Havneby har kaffebar, kiosk og fiskehandler. Gården Birkemosegård er gårdbutik med biodynamisk og økologisk landbrug. Og så er der Tír Bageri, deroppe på næsten spidsen af Sjællands Odde, hvor køen til morgenbrødet kan være mellem 50 og 100 meter lang. Odden er kendt for sine lokale produkter fra mark og hav til kniv og gaffel. Odden er en 15 kilometer lang spids på nordvestkysten. Kattegat ligger på den ene side af Odden og Sejerø Bugt på den anden.


Bestil salgsmateriale

Peter Andersensvej 44, Ebbeløkke, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NY PRIS
Klint Strandvej 19, Klint Str V, Nykøbing Sj

Fritidshus

Klint Strandvej 19, Klint Str V, Nykøbing Sj

Pris

10.500.000 DKK

Boligareal

83 m2

Grundareal

2.101 m2

Værelser

1

NYHED
Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Fritidshus

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.780 m2

Værelser

3

NYHED
Møllebakken 3, Lumsås, Nykøbing Sj

Fritidshus

Møllebakken 3, Lumsås, Nykøbing Sj

Pris

3.495.000 DKK

Boligareal

52 m2

Grundareal

2.799 m2

Værelser

3