Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Pennehave 3D, 2960 Rungsted Kyst

De Engelske rækkehuse i Rungsted

Andet Andet Andet

Specifikationer

Rækkehus
  • Boligareal:107 m2
  • Grundareal:150 m2
  • Kælder:28 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN7324
  • Energimærke:
    B

De Engelske rækkehuse i Rungsted

Rungsted er en lidt interessant by. Den ene halvdel ligger i havn, og den anden står oppe på land. Rungsted i havnen er et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Rungsted på land er en lille by med supermarked, forretninger og togstation med kystbane mod Helsingør i nord, og mod syd København og lufthavnen. 15 minutter den ene vej, 20 den anden.

Rækkehuset i Pennehave ligger få hundrede meter fra Rungsted på land og 10 gåminutter fra Rungsted Havn. Med 3 etager fordelt på 126 m2 og inspiration fra England, er det et rækkehus, der overrasker: Entré med værelse og bryggers i stueetagen, køkken og soveværelse på 1. sal og stuen på 2. sal. Men helt afhængig af familie og sammensætning, indretter mange sig på anderledes. Her bor familier, enlige, enlige med børn og yngre par. Sådan er rækkehusene i kvarteret indrettet, og de er eftertragtet. Rækkehuset er bygget i 1982 og alt er istandsat med nyt køkken, bad og toilet. Haven er så nem at holde, at de, der ikke behøver en have, fordi de foretrækker at rejse, også kan være med.

På den anden side af gaden ligger Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner. Alt er godt i Rungsted, skoler og gymnasier er gode, det samme gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.

Udforsk andre
Rækkehuse til Salg