Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Parkvej 6A, 2960 Rungsted Kyst

En gave fra Firenze

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:135 m2
  • Grundareal:708 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1918
  • Energimærke:
    D

En gave fra Firenze

Ej blot til lyst, står der over den gamle scene på Det Kongelige Teater. Det er klassicismens gamle motto, at gavne og fornøje, hav altid det for øje. At revse sæderne gennem latter, som de sagde i det gamle Rom. Ja, og i Grækenland endnu før. Men også i Rungsted, hvor gården Bel Colles Farm blev bygget i 1918 som en 3-længet lystgård til palæet Bel Colle. Ej blot til lyst, men også til mælk og grøntsager til herskabet på Bel Colle, for det var primært derfor, Bel Colles Farm blev bygget.

Bel Colles Farm på Parkvej er en af de kulturelle klenodier i Rungsted. Gården er bygget af generalkonsul Glückstadt, men blev delt op i 3 selvstændige boliger i 1931. Den 3-længede gård er i dag delt op i 3 boliger, og alle bygninger er klassificeret bevaringsværdige. Nummer
6A er på 135 m2 og meget velholdt med køkken fra Anne Nexøe-Larsen. Alt er lige til at flytte ind i. Haven er klassisk anlagt med kultiverede buksbom og farverige rododendron. Altså grøn hele året. Grunden er på 708 m2. Parkvej er en privat vej, som lægger ryg til Rungstedvej bag en smuk, markant mur. Herinde bag muren gemmer Rungsted og Hørsholm på ejendomme med interessante historier. Bel Colle betyder smuk bakke på italiensk, og brønden i midten af gårdspladsen er en gave fra Firenze.

Rungsted Privatskole ligger lige om hjørnet, det samme gør indkøb i MENY, toget til København og Lufthavnen og Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner.
Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Helleholm 45, Rungsted Kyst

Villa

Helleholm 45, Rungsted Kyst

Pris

6.995.000 DKK

Boligareal

152 m2

Grundareal

533 m2

Værelser

5

NYHED
Helleholm 29, Rungsted Kyst

Villa

Helleholm 29, Rungsted Kyst

Pris

8.995.000 DKK

Boligareal

152 m2

Grundareal

545 m2

Værelser

3

Vallerød Park 3, Rungsted Kyst

Villa

Vallerød Park 3, Rungsted Kyst

Pris

9.800.000 DKK

Boligareal

189 m2

Grundareal

975 m2

Værelser

6