Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Parkvej 2, 3400 Hillerød

I dag kan kongerne finde hjem igen …

Åbent hus 10. Jul kl. 14:00-14:30
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:8.495.000 DKK
  • Ejerudgift:4.447 DKK
  • Boligareal:220 m2
  • Grundareal:561 m2
  • Kælder:110 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN10472
  • Energimærke:
    C

I dag kan kongerne finde hjem igen …

Hele vejen til slotsbyen Hillerød hed tidligere Kongevejen, så kongerne kunne finde vej til lystslottet Frederiksborg Slot. Fra slotsbyen Hillerød hedder vejen i dag Københavnsvej indtil skoven ender, og med den logik er det nok fordi kongerne skal kunne finde hjem igen.

Parkvej er en af de mest attraktive veje i Hillerød. Den er vejen med de gamle direktørboliger til den tidligere fabrik, der lå for enden af vejen. En lille vej, kun 9 huse. Renoveret som det er med køkken, badeværelse, gulve, vinduer, terrasse, indkørsel og have, er funkishuset i nummer 2 bygget i 1939. Ikke meget vedligeholdelse her de næste mange år. Et ideelt hus til familien med børn. Institutioner, skoler, private som offentlige, gymnasium og sport ligger lige om hjørnet. Funkis er den stilhistoriske betegnelse for arkitekturen mellem 1. og 2. verdenskrig. Minimalisme, ingen dokorationer, rene linjer, alt har en funktion. Funkis er derfor kort for funktionalisme. Huset er på 110 m2 på hvert plan, så her er 330 etagemeter i alt på en 561 m2 stor grund. Haven er nem at holde.

Alt i Hillerød er i gåafstand. Det gælder skoven med mountainbike-, løbe- og cykelruter lige om hjørnet, de lækre butikker i centrum, Hillerød Station og smukke, smukke Frederiksborg Slot med park, slotshave og slotssø, det er en gåtur på 5 minutter. Der bor små 34.000 mennesker i Hillerød, tidligere en dagsrejse for hest og rytter fra København, i dag en tur på 40 minutter med tog gennem byen helt ud til København. Hildis er et gammelt, dansk navn til en mand, og -rød er det, der er tilbage, efter skoven er ryddet og blevet til en rydning. Med tiden er Hildis rydning blevet til Hillerød, og sådan har gamle byer altid en historie.

Bestil salgsmateriale

Parkvej 2, 3400 Hillerød

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
alexander@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg