Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Pakhusstræde 11, 4. tv., 4300 Holbæk

Har man lige set mage, næh, det har man ikke...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:5.500.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.119 DKK
  • Boligareal:110 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:2005
  • Energimærke:
    C

Har man lige set mage, næh, det har man ikke...

Jamen altså, har man lige set mage, næh, det har man ikke. En penthouse, en duplex på 4. og 5. sal på den absolut allerbedste beliggenhed i det maritime Holbæk. Her ligger Holbæk Havn med færgen til Orø til venstre, her er Holbæk Lystbådehavn i midten, og så er der Holbæk Gammelhavn til højre. 3 havne, der fylder meget i Holbæk, ikke bare maritimt, men også kulturelt. ’Kulturbiografen Frysehuset’ åbnede for nogle år siden i et tidligere frysehus på det gamle havneområde. Meget af havnens tidligere industri er lukket, og den gamle industrihavn er i dag væresteder, hvor holbækkerne samles om fælles aktiviteter. Her er livet ikke lutter lagkage, det er også en dans på roser.

At sidde på den private, øverste tagterrasse i lejligheden Pakhusstræde 11 og kigge ud over vandet, ja, det kunne lige så godt være i en havn et sted i en sydeuropæisk kystby. Samme stemning, samme udsigt, samme glæde og samme sol, der altid går ned her, men oplevelsen er altid aldrig den samme. Lejligheden er på 110 m2 med 2 vestvendte terrasser og 2 østvendte, franske altaner til morgenkaffen. Her er højt til loftet, 4,5 meter. Ejendommen er fra 2005, men lejligheden er nyrenoveret med blandt andet et snedkerkøkken i røget eg. Her er elevator, privat parkering i kælderen og kælderrum til privat opbevaring. Og så har ejendommen et fælles rum, der står med det ene ben i vandet, som lejlighederne kan booke til private fester og arrangementer. Haven er også fælles. Med strand og lystbåde som nabo og færgen til Orø i udsigten er alt smukt og uforskammet lækkert, alt er lige til at flytte ind i.

Med Filmtorvet opfordres Holbækgenserne til at skabe deres egne arrangementer i Holbæk Havn. Skoler og gymnasier er der mange af i Holbæk, private og kommunale, og det er ikke tilfældigt, at mange vælger at flytte til byen. Med masser af kultur, Danmarks største sportcenter, mindre erhverv, regionalt sygehus, industrier på bykanten, trykkeri, lækre forretninger og restauranter og caféer er her mange arbejdspladser. Og så ligger det hele bare en time fra København.

Bestil salgsmateriale

Pakhusstræde 11, 4. tv., 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Ejendomsmægler MDE
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Ahlgade 23, 3., Holbæk

Lejlighed

Ahlgade 23, 3., Holbæk

Pris

3.195.000 DKK

Ejerudgift

2.596 DKK

Boligareal

148 m2

Værelser

3

NYHED
Toppen 225, Himmelev, Roskilde

Lejlighed

Toppen 225, Himmelev, Roskilde

Pris

4.865.000 DKK

Ejerudgift

4.978 DKK

Boligareal

123 m2

Værelser

3

Rungstedvej 74, 3. th., Rungsted Kyst

Lejlighed

Rungstedvej 74, 3. th., Rungsted Kyst

Pris

5.895.000 DKK

Ejerudgift

4.096 DKK

Boligareal

164 m2

Værelser

5