Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ordrupvej 75A, st. tv., 2920 Charlottenlund

Hjertet slår lidt langsommere i Ordrup...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:3.199.500 DKK
  • Ejerudgift:3.482 DKK
  • Boligareal:64 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1933
  • Energimærke:
    D

Hjertet slår lidt langsommere i Ordrup...

Som lilleby i Gentofte Kommune har Ordrup altid haft sin egen, selvstændige kultur. Hjertet slår lidt langsommere i Ordrup, måske fordi byen er den ældste i kommunen. Den er ikke en woke teenager i identitetskrise, den skriger ikke på opmærksomhed, den holder ikke vilde fester. Ordrup har været by siden middelalderen og ved, at den er en af de betydeligste veje i kommunen. I dag med Klampenborg i den ene ende og slottet i Bernstorffparken i den anden.

Midt i Ordrup på Ordrupvej 75A står en ejendom fra 1933. Med 4 trin op ligger lejligheden helt ugeneret som en høj stuelejlighed. Mod sydvest er Herthavej udsigten på den anden side af gaden, mod sydøst er der have og grønne træer, så her er lys hele dagen. Alt i lejligheden er nyt, el, køkken, bad, sikkerhedshoveddør. Alle 64 m2 er lige til at flytte ind i.

Ordrupvej er en vej med alt lige om hjørnet, hyggelige caféer, butikker, indkøb og en bager, Batting Bakery, som mange kører meget langt for at besøge. Lørdag og søndag morgen er der en ofte en kø på 50 meter ned ad Ordrupvej. En ny generation er på vej til Ordrup, som med Gymnasium og nogle af Danmarks bedste skoler, private som offentlige, har meget at byde på.
Fra lejligheden er der gå- og cykelafstand til alt, til Skovshoved Havn, Bellevue Strand, Skovshoved Idræts Forening, Ordrup Skole og Gymnasium, badeanstalten og skoven.

Bestil salgsmateriale

Ordrupvej 75A, st. tv., 2920 Charlottenlund

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Lejligheder til Salg