Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ordrupvej 75, 4. th., 2920 Charlottenlund

Udsigtslejlighed med skov i begge ender, om man så må sige

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:3.295.000 DKK
  • Ejerudgift:3.482 DKK
  • Boligareal:63 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1933
  • Energimærke:
    D

Udsigtslejlighed med skov i begge ender, om man så må sige

Lejligheden på 4. sal Ordrupvej 75 er en udsigtslejlighed både den ene og den anden vej. Her er skov og altan i begge ender, om man så må sige, Charlottenlund Skov mod sydøst og Dyrehaven mod nordvest. Højt er godt, for det betyder masser af lys og dybere udsigt, og man kan faktisk se vandet i Øresund mod sydøst. Lejligheden er på 63 m2, velholdt er den og lige til at flytte ind i.

Ordrup er en stille og rolig by i Charlottenlund, som altid har haft sin egen, selvstændige kultur. Ordrup har sit eget tempo, måske fordi byen er den ældste i kommunen. Som en søstjerne i sandet er alle retninger lige vigtige. Klampenborg og Bellevue Strand den ene vej, Bernstorff Slot & Park den anden, Fortet og Charlottenlund Slot og Strand den tredje og Dyrehaven den fjerde. Ordrupvej er en af de betydeligste veje i kommunen.

Ordrupvej er en vej med alt lige om hjørnet, hyggelige caféer, butikker, indkøb og en bager, Batting Bakery, som mange kører meget langt for at besøge. Lørdag og søndag morgen er der en ofte en kø på 50 meter ned ad Ordrupvej. En ny generation er på vej til Ordrup, som med Gymnasium og nogle af Danmarks bedste skoler, private som offentlige, har meget at byde på. Fra lejligheden er der gå- og cykelafstand til alt, til Skovshoved Havn, Bellevue Strand, Skovshoved Idræts Forening, Ordrup Skole og Gymnasium, badeanstalten og skovene.

Bestil salgsmateriale

Ordrupvej 75, 4. th., 2920 Charlottenlund

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg