Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Olfert Fischers Gade 3, 4. th., 1311 København K

Mums, det bliver ikke meget bedre...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:72 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10839
  • Energimærke:
    D

Mums, det bliver ikke meget bedre...

Fra Olfert Fischers Gade er alt i København tæt på. De bedste restauranter og trendy butikker ligger lige om hjørnet, det samme gør kulturen med gallerier, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads, Kongens Have og Kastellet er få minutter væk, og så ligger Nyhavn og Kongens Nytorv 500 meter nede ad Store Kongensgade. Metroen ved Marmorkirken ligger på den anden side af Store Kongensgade. Ikke noget at sige til, at Olfert Fischers Gade som et af Københavns absolutte smørhuller er et eftertragtet kvarter. Mums, det bliver ikke bedre.

Lejligheden i nummer 3 på 4. sal er på 72 pivlækre m2. Alt, alt, alt er renoveret helt i bund, så der bortset fra stuk og rosetter stort set intet er tilbage af den tidligere lejlighed. Ejendommen er bygget i 1937, et kvalitetsårti for byggeri med introduktionen af den danske funkisstil. At bo på 4. sal er interessant i byen, for det er heroppe, lyset er. Det samme er udsigten. Olfert Fischers Gade er ensrettet med meget lidt trafik, og den, der er, kan ikke høres på 4. Her er altan mod gaden og mod fælleshaven i gården.

Olfert Fischer var søofficer, kommandør og sin tids store helt under Slaget på Reden i 1801. Og når man har været det, får man som tak indsatsen en gade opkaldt efter sig. Olfert Fischers Gade er en gade i Nyboder, midt i Christians den 4. middelalderlige København, mellem Store Kongensgade og Rigensgade.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg