Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ole Segnersvej 14, 4500 Nykøbing Sj

Unik sommerbolig - Det bliver ikke meget bedre …

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift:1.810 DKK
  • Boligareal:138 m2
  • Grundareal:1.322 m2
  • Værelser:3
  • Garage:48 m2
  • Bygget/ombygget:1949/2022

Unik sommerbolig - Det bliver ikke meget bedre …

Sommerhuset på Ole Segnersvej er oprindelig fra 1949, men ombygget, tilbygget og renoveret helt i bund her i 2022 med de absolut bedste materialer. Med en rigtig god planløsning er her ingen kompromisser, alt er nyt og lige til at flytte ind i. Er de nye ejere en børnefamilie eller bedsteforældre, får børn og børnebørn en professionel legeplads i haven. Legetårn med rutsjebane i rustfri stål og gyngestativ opført i hårdt Robinie træ, nedgravet trampolin, bålplads til snobrød. Der er flisebelagt rundt om huset og flere solterrasser og svale skyggerum og nyanlagt græsplæne. Med en stor, overdækket terrasse bliver det ikke meget bedre.

Med 138 m2 er det et stort sommerhus på en 1.322 m2 naturgrund med gamle træer, fyr, gran, bøg, birk og skovrododendron. Bare 5 minutter til en af de bedste strande på Sjælland. Her står Solen op i Nyrupbugten. Og den går ned i Nyrupbugten. Vandet er Kattegat, altid klart, altid rent, altid i bevægelse. Huset er tip-top-isoleret, og nogle vil måske vælge at bo her hele året. God fornemmelse af plads med loft til kip i alle rum, for plads handler også om m3.

Ole Segner var luftkaptajn og søn af udstykker og feriehusfabrikant Stanley Segner. Luftkaptajnen havde selvfølgelig sommerhus i kvarteret ned til Danmarks bedste badestrand, og så giver vejnavnet Ole Segnersvej selvfølgelig mening. Kvarteret ligger i det helt vidunderlige Skærby Strand mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland.

Der er 10 bilminutter til Rørvig og 5 til Nykøbing Sjælland. Rørvig by er smukke, autentiske fiskerhuse med stråtag, bindingsværk og vandpumpe på gårdspladsen flere steder. Fra København kan man køre hele vejen, men den lille genvejsfærge mellem Hundested og Rørvig er altid hyggelig. Nykøbing Sjælland er Odsherreds købsstad med 6.000 indbyggere. Byen har lækre butikker, supermarkeder, caféer og restauranter.

Bestil salgsmateriale

Ole Segnersvej 14, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg