Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Oldhøjen 39, 4300 Holbæk

Holbæk, My Kind of Town ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:147 m2
  • Grundareal:845 m2
  • Værelser:4
  • Carport:49 m2
  • Sagsnr.:IEN10533
  • Energimærke:
    A2015

Holbæk, My Kind of Town ...

Holbæk, My Kind of Town, vil de fleste holbækkere sige på nydansk. Skriften på væggen fortæller den historie i tørre tal: Holbæk har siden 00erne været blandt de hurtigst voksende byer i Danmark. Hurra for udvikling af byen, hurra for økonomien, hurra for nye arbejdspladser og nye boligejere. Byen er attraktiv, meget er nybygget, og den bliver bare større og større. Den er én af byerne i Fjordlandet, som kysterne i Isefjord, Roskilde Fjord, Lammefjord og Holbæk Fjord så poetisk bliver kaldt. Holbæk er én af Danmarks købsstæder, og så ligger den bare 60 kilometer fra København.

Huset på Oldhøjen lyder, som har det ligget her i flere tusind år. Men nej, det er et nybyggerhus fra 2020 i et børnerigt kvarter, der er ligeså nyt. Her er masser af gammel natur, men haven er jomfruelig, her kan alt ske. Grunden er på 845 m2, så der er plads nok til ivrige, grønne fingre. Huset er på 147 m2 med den bedste planløsning, med energimærke A får familien med børn det godt her. Cykelturen til Holbæk Fjord er kort, det samme er turen til indkøb, institutioner, skoler og Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på – både på et sportsligt og socialt niveau. Holbæk Fælled ligger lige om hjørnet. Det er holbækkernes park til fredfyldte gåture, til koncerter, til fodboldkampe og hvad hjertet ellers har lyst til under åben himmel.

Med små 30.000 indbyggere er Holbæk Nordvestsjællands største by, fordi den vil sine indbyggere det bedste. Oldtidskvarteret ligger på den østlige kant af byen, men ikke længe, kanten flytter sig, for byen har vokseværk. Her bor mange pendlerfamilier, bare 3 kvarter i tog til København.

Udforsk andre
Villaer til Salg