Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Øverødvej 36B, Øverød, 2840 Holte

Sydvendt ned til det hele, sø, badebro, rent vand, fisk ...

Åbent hus uden tilmelding
9. Oct 12:30-13:00
Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:21.995.000 DKK
 • Ejerudgift:12.065 DKK
 • Boligareal:249 m2
 • Grundareal:1.475 m2
 • Kælder:40 m2
 • Værelser:7
 • Garage:43 m2
 • Byggeår:1981
 • Energimærke:
  C

Sydvendt ned til det hele, sø, badebro, rent vand, fisk ...

Husene på Øverødvej med sydvendt søkant til Søllerød Sø ses ikke fra vejen. Slet ikke. De ligger så diskret dernede, som havde de en fælles aftale om aldrig at blive set. Det er meget, meget sjældent de kommer til salg. Og det forstås, for sikken herlighed, sikken beliggenhed. Søllerød Sø er en badesø fra istiden, så selvfølgelig har mange af matriklerne deres egen badebro. Og så må både uden motor sejle og fiske på søen.

Øverødvej 36B ligger sydvendt lige ned til det hele, sø, badebro, rent vand, fisk, robåd. Ganske enkelt en ejendom, der med sol hele dagen ikke kunne ligge bedre. Grunden skråner ned mod søen, så hvad der normalt ville være en kælder, bliver her en stueetage set fra søen og en underetage fra indkørslen. Der er vand, skov og landsbyen Søllerød i udsigten. Huset er på 289 etagemeter med plads til familien med børn og familien med børnebørn.

Selv om Søllerød som landsby har ligget her siden middelalderen, har stednavnet Søllerød ikke sit eget postnummer. Med morænelandskab, gadekær, Michelin-kro, slot, museum og landsted er Søllerød en autentisk tidslomme med en interessant kulturhistorie bare 20 minutter fra København. Den norske komponist Edvard Grieg komponerede en af verdens mest spillede klaverkoncerter i Søllerød, og Storm P, HC Andersen og andre danske og skandinaviske kulturpersonligheder har boet her. Søllerød er den landsby i Rudersdal Kommune, som er bedst bevaret. Tiden drypper lidt afsted i landsbyen Søllerød. Det skal den også, så tak for det.

Bestil salgsmateriale

Øverødvej 36B, Øverød, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg