Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Østre Pennehavevej 8, st., 2960 Rungsted Kyst

Her deler man herlighedsværdi og ejendomsbeskat...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:7.295.000 DKK
  • Ejerudgift: 4.639 DKK
  • Boligareal:146 m2
  • Grundareal:1.000 m2
  • Værelser:6
  • Garage:29 m2
  • Bygget/ombygget:1895/2007
  • Energimærke:
    D

Her deler man herlighedsværdi og ejendomsbeskat...

Selv om Rungsted er kendt for sine villaer så store, at familier med en lille børnehave fuld af store børn nemt kunne flytte ind, så er der ikke mange villaer, der har valgt at dele sig op i villalejligheder. Men de få der har, kan til gengæld ikke kun glæde sig over at dele herlighedsværdien ved at bo i en kystby i Nordsjælland med flere familier, næh, de kan såmænd også dele ejendomsbeskatningen i et fordelingstal. Villaen på Østre Pennehavevej er en villa med 2 lejligheder, og hvis man gerne vil have direkte adgang til egen terrasse, egen garage, gårdhave, eget anneks og privat have, så er lejligheden i sturetagen selvfølgelig den, man skal vælge.

Som villalejligheden på Østre Pennehavevej 8. Den er på 146 meget afslappede m2, og så er den renoveret fra kælder hele vejen til hems. Lækkert køkken, alt er vedligeholdt, alt står snorlige, alt er lige til at flytte ind i. Østre Pennehavevej ligger tæt på alt i Rungsted. Den ene halvdel af byen ligger i havnen, og den anden står oppe på land. Rungsted i havnen er et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Rungsted på land er en lille by med supermarked, forretninger og togstation med kystbane mod Helsingør i nord, og mod syd København og lufthavnen. 15 minutter den ene vej, 20 den anden.

Rungsted Golfklub med en af Danmarks bedste parkbaner ligger lige om hjørnet. Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for byen, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.

Bestil salgsmateriale

Østre Pennehavevej 8, st., 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Rungstedvej 74, 3. th., Rungsted Kyst

Lejlighed

Rungstedvej 74, 3. th., Rungsted Kyst

Pris

5.895.000 DKK

Ejerudgift

4.096 DKK

Boligareal

164 m2

Værelser

5

Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

Lejlighed

Kompagnistræde 4B, 1. tv., København K

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.783 DKK

Boligareal

105 m2

Værelser

3