Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Østre Pennehavevej 16, 2960 Rungsted Kyst

Det vil politikere kalde store forandringer

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:287 m2
  • Grundareal:1.367 m2
  • Kælder:16 m2
  • Værelser:7
  • Sagsnr.:IEN7785
  • Energimærke:
    D

Det vil politikere kalde store forandringer

Uden at være et tidselgemyt er det ikke helt forkert at sige, at huset på Østre Pennehavevej 16 trænger til det, politikere vil kalde store forandringer. Og det gælder alle 287 m2. Om forandringen er istandsættelse eller at begynde helt forfra fra fundamentet og op, det handler om øjnene, der ser. Det er en interessant sydvestvendt grund på 1.367 m2, som stiger 4 meter fra gadeplan til baghaven, som huset kompenserer for med 6 forskudte plan. Det ligger højt på bakken med god udsigt, en dygtig arkitekt kan se spændende muligheder her. Prisskiltet på så stort et hus i Rungsted er ofte den dobbelte, så der er plads til både istandsættelse og at bygge forfra.

Østre Pennehavevej ligger tæt på alt. Rungsted er en by, hvor den ene halvdel ligger i havn, og den anden står oppe på land. Rungsted i havnen er et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både. Rungsted på land er en lille by med supermarked, forretninger og togstation med kystbane mod Helsingør i nord, og mod syd København og lufthavnen. 15 minutter den ene vej, 20 den anden.

På den anden side af gaden ligger Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner. Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.

Udforsk andre
Villaer til Salg