Østerbrogade 33, 4. th., 2100 København Ø

240 mageløse udsigtskvadratmeter...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:240 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1909/2021
  • Energimærke:
    D

240 mageløse udsigtskvadratmeter...

Trianglen, ja, det er et gammel ord for trekant, men det kan også være et stjernebillede, et musikinstrument og en Metrostation. Men her for enden af Østerbrogade er Trianglen selvfølgelig den trekantede form, pladsen har. Fra Trianglen går alle veje til Rom, helt sikkert er det, at når vi taler om Trianglen, så taler vi også om Fælledparken og Søerne, som ligger lige om hjørnet. Her har københavnerne altid spadseret, flaneret og promeneret, og det vil de gøre, så længe der er grønt i parken og vand i Søerne.

Lejligheden på Trianglens Østerbrogade ligger på 4. sal. Helt bogstavligt er alt, alt, alt mellem 3. og 5. sal demoleret og kørt ud, hvorefter alt, alt, alt nyt er kørt ind og bygget om, så lejligheden står som ny, ny, ny. For et gammeldags hjerte født 150 år for sent er det inspirerende at opleve, at kærligheden til det klassiske håndværk stadig er her, at det stadig er mulig at renovere med sjæl og ånd, for det er, når dagen er omme, det vigtigste værn mod middelmådighed, hurtighed og gold cement. Kvalitet er langsomt, kvalitet tager tid. At opliste arbejdet i renoveringen og valget af materialerne fra øverste hylde er derfor for omfattende her. Lejligheden er en lys udsigtslejlighed på 240 m2. Smuk er den med udsigt til Fælledparken og Danmarks fineste posthus på Øster Allé.

Hvor Østerbro ubetinget er et af de mest populære kvarterer i København, er Trianglen den mest populære plads på Østerbro. Verdensklassebeliggenhed, alt i byen er tæt på, selv Indre By er en gåtur hjem efter en tur i byen. Hvor Østerbro er restauranter, caféer, lækre butikker og Christianiacykler med børn og indkøb på ladet, er Nordhavn på den anden side af Strandboulevarden et spændende, maritimt kanalmiljø. Områdets gamle industri er tænkt ind i den nye arkitektur. Nyt møder gammelt, havn møder by.Havnebad, butikker, caféer og shopping blander sig med boliger og gør området til en selvstændig bydel.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Øster Farimagsgade 30, 2. th., København Ø

Lejlighed

Øster Farimagsgade 30, 2. th., København Ø

Pris

13.495.000 DKK

Ejerudgift

8.923 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

6

Langelinie Allé 25A, 3. th., København Ø

Lejlighed

Langelinie Allé 25A, 3. th., København Ø

Pris

20.000.000 DKK

Ejerudgift

13.510 DKK

Boligareal

189 m2

Værelser

5

Classensgade 17, 5. tv., København Ø

Lejlighed

Classensgade 17, 5. tv., København Ø

Pris

14.895.000 DKK

Ejerudgift

11.844 DKK

Boligareal

175 m2

Værelser

6