Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Øresundshøj 41, 2920 Charlottenlund

Lidt fra Japan og lidt fra Miami i bunden af Øresundshøj

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:167 m2
  • Grundareal:640 m2
  • Kælder:58 m2
  • Værelser:2
  • Garage:19 m2
  • Sagsnr.:IEN10268
  • Energimærke:
    E

Lidt fra Japan og lidt fra Miami i bunden af Øresundshøj

En af de smukkeste, mest stille og efterspurgte sideveje til den gamle strandvej i Skovshoved hedder Øresundshøj. Vejen er blind, ikke mange biler her, kun den trafik, som skal på indkøb og arbejde og besøg og hjem igen. Høj, fordi vejen ligger højt, og Øresund, fordi den ligger højt over Øresund.

I bunden af Øresundshøj ligger et hus, som oprindelig er bygget i 1955. Men det hus er der ikke meget tilbage af. Alt er renoveret i bund og meget er tilbygget det sidste år, så det i dag står med inspiration lidt fra Japan og lidt fra Miami. Sprossevinduer fra gulv til loft, transparens mellem fløjene, brede, brede foldedøre til loungeområde, ydmyg, ren terrasse og pool, ikke særlig dansk. Her er 167 m2, familien med børn får det godt her. Grunden er på 640 m2 med en meget lille have. Terrassen vandt.

Havgusen fra Øresund kan mærkes på Øresundshøj, salt og vand er der i luften, når vejret bider tænder. Skovshoved er en gammel fiskerby med egen kro og fadøl, hotel, restaurant, havn, skovserhuse og fredede stejlepladser. Skovsere fødes, nogle flytter, mange bliver boende, for Skovshoved er ikke en by, man bare flytter fra. Havnen er den lille bys største aktiv med plads til alt fra små og lette optimistjoller til store kølbåde i den tunge klasse. Nogle af Danmarks bedste institutioner, skoler og gymnasier ligger lige om hjørnet. Og så ligger peskoven, stranden, badeanstalten og fortet på kanten af byen.

Udforsk andre
Villaer til Salg