Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ørbækgårds Alle 411, 2. TV., 2970 Hørsholm

Penthouselejlighed i Hørsholm, Ørbækgårds Allé

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:97 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN7470
  • Energimærke:
    C

Penthouselejlighed i Hørsholm, Ørbækgårds Allé

Lejligheden i nummer 411 ligger øverst på 2. sal. I den ene ende af den lyse lejlighed er loftet bygget op til kip, så her er 4,5 meter til loftet. Og som bekendt betyder højt til loftet noget for følelsen af rum. Lejligheden er på 97 m2 og meget velholdt med 2 altaner mod nordøst og sydvest som giver et fantastisk lysindfald fra begge sider.

Området omkring Ørbækgårds Allé er bygget i begyndelsen af 0erne i en blandet bebyggelse af rækkehuse og lejligheder. Træerne har brugt et par årtier på at vokse sig større, de er faldet til ro og har gjort området til et eftertragtet kvarter. Blandet bebyggelse er godt for alle, et spejl af virkeligheden med unge par, børnefamilier, ældre og enlige i et fællesskab med græsplæner og åbne, rekreative områder. Med sikring af gangstier for ældre og kørestole er ejendommen designet til par og enlige ældre.

Via stierne er der kort vej til indkøb i Hørsholm. Og så har Hørsholm kulturhuset Trommen med koncerter, film, foredrag, events, bibliotek og folkelige arrangementer. Fra byen er der direkte adgang til naturområder som skov, kyst, strand og de lækre butikker og restauranter i Rungsted Havn. Hørsholm gør sig umage, fordi den gerne vil være det bedste sted i københavnsområdet at vokse op i.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg