Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ørbækgårds Alle 227, 2970 Hørsholm

Ingen dit og mit, ingen dit og dat

Andet

Specifikationer

Rækkehus
  • Boligareal:111 m2
  • Grundareal:129 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN8129
  • Energimærke:
    B

Ingen dit og mit, ingen dit og dat

Kongernes Nordsjælland, skriver turistforeningen Visit Denmark så smukt om Nordsjælland. Og det er rigtigt. De royale familier byggede slotte nord for København, de fleste ligger her endnu, men ikke i Hørsholm. For efter den kongelige affære mellem Caroline Mathilde og Struensee, blev Hirschholm Slot, eller Skammens Slot som det blev kaldt, revet ned. Men byen fik Hørsholm Kirke i stedet på halvøen ude i søen, og det er bestemt ingen skam.

Ørbækgårds Allé 227 er et rækkehus fra 2005 på 111 m2. Rækkehuse er selvstændige boliger, men for især børn er de også en invitation til plads, nærvær og fællesskab med naboernes børn. Børnefamilier har det derfor godt her, for lige den del af Hørsholm er et åbent, rekreativt område, som i sin planlægning er én, stor invitation til børn og deres forældre. Ingen plankeværker, ingen dit og mit, ingen dit og dat, men store, fælles græsplæner og et åbenhjertigt naboskab, hvor legen er fri for alle – lige udenfor. Rækkehuset er sat i stand og lige til at flytte ind i.

Hørsholm er en ambitiøs by, hvor skolerne er kåret som Danmarks bedste. Ikke bare på trivsel, men også på faglighed. I Hørsholm er Trommen ikke noget, man spiller på. Trommen er et kulturhus med koncerter, film, foredrag, events, bibliotek og folkelige arrangementer. Fra byen er der direkte adgang til naturområder som skov, kyst, strand og de lækre butikker og restauranter i Rungsted Havn. Hørsholm gør sig umage, fordi den gerne vil være det bedste sted at vokse op i Københavnsområdet.

Udforsk andre
Rækkehuse til Salg