Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nyhavn 31F, 4. tv., 1051 København K

Elevator. Altan. Ingen bopælspligt. Helt stille. Nemmerlig

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:18.000.000 DKK
  • Ejerudgift:7.831 DKK
  • Boligareal:145 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1918
  • Energimærke:
    D

Elevator. Altan. Ingen bopælspligt. Helt stille. Nemmerlig

Historien om Nyhavn er historien om byens uartige sømænd, der slog sig løs efter uger og måneder på havet. Nyhavn har været knejper, slyngelstuer, tatovører og skibe i havnen med tjæret tovværk og nye oplevelser fra den store verden. Det er Nyhavn også i dag, men knejperne er hyggelige caféer og slyngelstuerne lækre restauranter. Tatovørerne har stadig blæk i nålene til tusserne, og i dag får man ikke mange tusser for en tusse. Nyhavn har altid været populær, altid været eftertragtet og har altid været det mest centrale sted at bo med alt i København lige om hjørnet. Og med en vej på hver side af kanalen har Nyhavn altid haft en solside og en skyggeside. På solsiden ligger alle de smukke og farverige bygninger fra 1700-tallet. Smukke er de som ingen andre bygninger i København. Kulturen i Nyhavn er noget helt særligt, og det er Nyhavn meget bevidst om.

Lejligheden i Nyhavn 31F er uden bopælspligt med adgang fra Nyhavn og Lille Strandstræde. Vi er på solsiden inde i den hyggeligste baggård på 4. sal til venstre med elevator og altan. Absolut ingen støj fra caféerne på gaden, ingen larm om dagen eller fra aften- og nattelivet på solsiden. Her er stille som i gymnastiksalen til en skriftlig eksamen. Ejendommen er fra 1918, men fik i 2004 en renovering fra himmel til kælder. På toppen ligger en stor, fælles tagterrasse med sol hele dagen. Det er en pivlækker lejlighed på 145 m2. Vestvendt altan, lækkert køkkenalrum, 2 badeværelser, lige til at flytte ind i.

Parallelt med Nyhavn ligger Sankt Annæ Plads. Den var tidligere en kanal med det livløse navn Sankt Annæ Grav. Kanalen fortsatte ad Bredgade og videre til Esplanaden, hvor den endte i Toldbodgade ved havnen. Men under anlæggelsen af rokokobyen Frederiksstaden blev kanalen fyldt op, og en ny plads, Sankt Annæ Plads, fik sit eget rum i den voksende hovedstad. I dag ender den i en badestrand ved Kvæsthusbroen og Skuespilhuset.

Bestil salgsmateriale

Nyhavn 31F, 4. tv., 1051 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg