Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nyhavn 12D, 3. TV., 1051 København K

Uden bopælspligt i hjertet af København

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:84 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN9198
  • Energimærke:
    D

Uden bopælspligt i hjertet af København

Fælles tagterrasse med udgang fra 3.sal samt beliggende roligt inde i baggården. Lejligheden fremstår nymalet samt med nyslebne gulve.

Nyhavn har altid været populær, altid været eftertragtet og har altid været det mest centrale sted at bo med alt i København lige om hjørnet. Og med en vej på hver side af kanalen har Nyhavn altid haft en solside og en skyggeside. Som gæst og turist vil man gerne sidde på café på solsiden, men når man bor her, er skyggesiden det rigtige sted at bo. Kulturen i Nyhavn er noget helt særligt, og det er Nyhavn meget bevidst om.

Lejligheden i Nyhavn 12D ligger på skyggesiden, men inde i baggården på 3. sal til venstre, så her er ingen støj fra caféerne på gaden, her er ingen larm om dagen eller fra aften- og nattelivet på solsiden. Ejendommen er fra 1780, og har været igennem en renovering fra himmel til kælder. På toppen ligger en stor, fælles tagterrasse med sol hele dagen. Det er en pivlækker lejlighed på 84 m2. Stort badeværelse og lækkert køkken/alrum, lige til at flytte ind i.

Parallelt med Nyhavn ligger Sankt Annæ Plads. Den var tidligere en kanal parallel med Nyhavn med det livløse navn ’Sankt Annæ Grav’. Kanalen fortsatte ad Bredgade og videre til Esplanaden, hvor den endte i Toldbodgade ved havnen. Men under anlæggelsen af rokokobyen Frederiksstaden blev kanalen fyldt op, og en ny plads, Sankt Annæ Plads, fik sit eget rum i den voksende hovedstad. I dag ender den i en badestrand ved Kvæsthusbroen og Skuespilhuset.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg